Iuliana Pepene a dezvăluit care e alimentul consumat iarna. Conține colagen și are multe beneficii pentru organism. Prezentatoarea TV are o siluetă impecabilă.
Anul trecut, Iuliana Pepene și Sonia Simionov au participat împreună la America Express, însă au fost eliminate din competiție după câteva săptămâni.
Prezentatoarea de la Observator are o siluetă de invidiat și reușește să se mențină în formă singură, fără să colaboreze cu un nutriționist.
Iuliana Pepene are o alimentație echilibrată și face multă mișcare, lucruri care o ajută să arate atât de bine. Vedeta nu face nimic special, însă este foarte activă și are un stil de viață sănătos.
În timpul iernii, prezentatoarea consumă un produs care se regăsește, în general, la masa de sărbătoare. Este vorba despre piftia de porc.
Aceasta a spus despre piftie că este “cel mai bun colagen”, ceea ce are mai multe beneficii pentru organism.
“Voiam să vă arăt cel mai bun colagen. Revelația acestui sezon. Să vi-l prezint. Arată cam așa, ca o supă înțepenită, are gust sărat cu un pic de usturoi, este piftia de porc”, a spus fosta concurentă de la America Express pe Instagram.
Din moment ce arată atât de bine, Iuliana Pepene este întrebată, de multe ori, dacă are un nutriționist. Aceasta a spus că nu, însă ceea ce o ajută mult este stilul de viață activ.
Atunci când îi este foame, încearcă, pe cât posibil, să consume fructe și legume naturale, din curtea bunicilor sau caută cele mai bune produse de la supermarket.
Prezentatoarei nu-i plac alimentele prăjite sau cele de tip fast-food. În afară de multe fructe și legume, aceasta mănâncă pește, ciuperci și multe salate.
“Toată lumea mă întreabă dacă am nutriţionist, ori dacă merg frecvent la sală. Ei bine, nu! Muncesc mult, alerg de colo-colo, sunt o fire foarte activă şi cred că asta mă ţine în formă.
Iar când mi-e foame, mănânc sănătos, legume şi fructe culese cu mâna mea din grădina bunicilor de la Braşov sau caut în supermarket ce e mai bun, deşi nu se compară cu produsele de acasă. Dacă stau să le citesc etichetele, plec fără să cumpăr nimic.
Îmi plac legumele, crude, fierte, pe grătar, peştele cu ciuperci, ori tartarul de ton sau vită, piureul cu trufe şi nelipsitele salate.
Fiecare farfurie trebuie să conţină culoare. Nu mă omor după alimente crocante, prăjite, ori fast-food. Cred că ăsta-i norocul meu”, a declarat prezentatoarea de știri, notează libertatea.ro.