Sport

Dinamo l-a transferat pe Alin Buleică. Anunţul oficial al clubului. Update exclusiv

Dinamo a mai bifat un transfer. Alin Buleică i-a convins pe oficialii echipei şi va semna contractul cu Dinamo. În schimb, Nemanja Petrovic va fi lăsat să plece.
18.01.2022 | 18:10
Dinamo la transferat pe Alin Buleica Anuntul oficial al clubului Update exclusiv
Alin Buleică, în confruntarea cu Farul Constanţa. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
18-01-2022
16:15

Dinamo a anunţat transferul luI Alin Buleică!

Dinamo a anunţat oficial transferul lui Alin Buleică. Fotbalistul a semnat un contract valabil până la finalul actualei stagiuni, a anunţat Dinamo pe pagina oficială de Facebook: 

“Thomas Chesneau și Alin Buleică la Dinamo București

Portarul francez Thomas Chesneau și fundașul dreapta Alin Buleică au semnat astăzi contracte cu Dinamo București până la finalul acestui sezon competițional, a declarat administratorul special Iuliu Mureșan pentru pagina oficială de Facebook a clubului nostru.

22 de ani a împlinit Thomas Chesneau. Născut în Franța și format la juniorii clubului PSG, Thomas Chesneau a evoluat pentru Concordia Chiajna în prima parte a acestui sezon competițional.

Ultima oară la Viitorul Pandurii Tg. Jiu, Alin Buleică (30 de ani) a fost titular în ultimul meci amical al iernii, 2-2 cu Farul Constanța, pasând decisiv pentru primul gol al dinamoviștilor, reușit de Mirko Ivanovski.

6 este numărul transferurilor efectuate de Dinamo București în 2022, după Răzvan Patriche (Academica Clinceni), Marius Tomozei (UTA Arad), Igor Jovanovic (Suduva) și Balthazar Pierret (Boulogne).

Numerele oficiale de joc pentru noii jucători dinamoviști: Chesneau (34), Buleică (77), Patriche (23), Tomozei (26), Jovanovic (4) și Pierret (😎.
Bine ați venit la Dinamo București!”, este anunţul clubului. 

Dinamo continuă campania de achiziţii şi după ce a confirmat transferurile lui Balthazar Pierret şi Igor Jovanovic, se pregăteşte să înregimenteze un fotbalist aflat în probe, care l-a impresionat pe Flavius Stoican.

Dinamo a mai bifat un transfer! Alin Buleică semnează cu “câinii”

Este vorba de Alin Buleică, cel care a debutat deja pentru “câini” în amicalul cu Farul Constanţa, scor 2-2, chiar dacă nu este încă jucătorul lui Dinamo. Însă, oficialii echipei au spus că fotbalistul a ajuns la un acord cu clubul şi va semna.

ADVERTISEMENT

Răzvan Zăvăleanu a declarat pentru FANATIK că Alin Buleică va fi jucătorul lui Dinamo în partea secundă a campionatului: “Alin Buleică semnează. S-a prezentat bine şi are pretenţii absolut rezonabile.”

Nemanja Petrovic nu va fi păstrat în lot!

Nu acelaşi lucru se va întâmpla cu un alt jucător aflat în probe, atacantul sârb Nemanja Petrovic. Din informaţiile FANATIK, atacantul care a evoluat în repriza secundă cu Farul nu a convins şi va părăsi cantonamentul lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Alin Buleică este al cincilea transfer al celor de la Dinamo după Răzvan Patriche, Marius Tomozei, Balthazar Pierret şi Igor Jovanovic. “Câinii” vor să mai transfere un portar şi un atacant până la finalul săptămânii.

Nemanja Petrovic nu va fi păstrat în lotul lui Dinamo
Nemanja Petrovic, în tricoul lui Dinamo. Sursa: sportpictures.eu

Stoican, laude pentru Buleică: “Sunt convins că va demonstra pe teren ce știe ca fotbalist”

Flavius Stoican l-a lăudat pe Alin Buleică după meciul cu Farul Constanţa spunând că va fi un câştig pentru echipă şi este sigur că va demonstra pe teren:

ADVERTISEMENT

“Alin Buleică este un jucător în care eu cred și sunt convins că va demonstra pe teren ce știe ca fotbalist. Mulți oameni îl critică, dar este important ca el să fie atent doar la fotbal și să demonstreze pe teren.

Colegii l-au primit așa cum trebuie, cred că într-un timp foarte scurt se va impune”, a spus antrenorul lui Dinamo la finalul meciului cu Farul Constanţa.

ADVERTISEMENT

Alin Buleică este un jucător în vârstă de 30 de ani cu o experienţă vastă la nivelul primei ligi. El a mai evoluat la Universitatea Craiova, Petrolul Ploiești, Concordia Chiajna sau FC Argeș. Ultima dată a evoluat la Viitorul Pandurii.

Dinamo l-a suflat pe Buleică de la… Survivor?!

Interesant este faptul că, potrivit unor informaţii obţinute de FANATIK, Alin Buleică s-ar afla pe lista “rezervelor” la show-ul televizat Survivor, care a debutat cu Pro TV sâmbăta trecută.

Însă, în condiţiile în care a fost acontat de Dinamo, reprezentanţii postului tv vor trebui să se reorienteze şi să oferteze alţi “Faimoşi” care să se alăture show-ului tv.

  • 30 de ani are Alin Buleică
  • 5 transferuri a bifat Dinamo până în acest moment
ADVERTISEMENT