Life

Alin Chirilă de la Survivor România 2023, la un pas să iasă din competiție. Ce a pățit Războinicul

Alin Chirilă de la Survivor România 2023 a fost la un singur pas distanță să rateze întreaga competiție din Republica Dominicană.
14.01.2023 | 16:27
Alin Chirila de la Survivor Romania 2023 la un pas sa iasa din competitie Ce a patit Razboinicul
Alin Chirilă, la un pas să rateze show-ul Survivor România 2023. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Show-ul Survivor România a debutat săptămâna trecută, pe 9 ianuarie și deja s-a dovedit a fi un real succes.

Cum a ajuns Alin Chirilă la un pas distanță să rateze Survivor România 2023

Tot zilele trecute au avut loc și primele eliminări, iar emoțiile încep să fie din ce în ce mai mari în rândul telespectatorilor.

ADVERTISEMENT

Deși lucrurile merg cât se poate de bine acum, se pare că înainte de a ajunge în Republica Dominicană, unii concurenți au întâmpinat probleme, sau cel puțin acesta este cazul lui Alin Chirilă, din echipa Războinicilor.

Luptătorul MMA a fost la un pas distanță să rateze întreaga competiție, dintr-un motiv cât se poate de simplu. În momentul în care a ajuns la aeroport pentru a pleca în Republica Dominicană, acesta nu a fost lăsat să treacă.

ADVERTISEMENT

Totodată, el a mai dezvăluit că grupul concurenților era singurul de la aeroport care a ajuns să fie oprit, iar el, singurul care nu putea să treacă de controlul respectiv.

În final însă, povestește Războinicul, lucrurile s-au rezolvat, fără a preciza însă cum a reușit să depășească această situație.

ADVERTISEMENT

”Am fost singurul din grup pe care l-au oprit și nu mă mai lăsau să trec, dar într-un final s-a rezolvat”, le-a dezvăluit Alin Chirilă, celor de la ciao.ro.

Cine sunt concurenții de la Survivor România 2023

Războinicul a mai povestit și că întreaga echipă Pro Tv era atunci cu sufletul la gură, având în vedere că în cazul în care acesta nu putea trece, filmările pentru Survivor România 2023 ar fi întâmpinat niște probleme.

ADVERTISEMENT

Amintim că Survivor România 2023 poate fi urmărit la Pro Tv luni, marți, dar și miercuri, de la ora 20.30.

În competiție au mai rămas din echipa Faimoșilor DOC, Gheboasă, Ionuț Iftimoaie, Sebastian Dobrincu, Remus Boroiu, Jorge, Ștefania Stănilă, Bianca Patrichi, coregrafă, Ada Dumitru, Carmen Grebenișan, dar și Vica Blochina.

Maria Constantin a fost eliminată în urmă cu doar câteva zile.

De cealaltă parte, în echipa Războinicilor îi avem pe Alin Chirilă, luptător MMA, Alexandra Porkolab, manager Marketing şi Vânzări, Robert Moscalu, barman, Lucianna Vagneti, antrenor personal, Dan Ursa, director zonal vânzări, Maria Lungu, designer vestimentar, Andrei Krişan, antrenor personal, Daria Chiper, baschetbalistă, Răzvan Danciu, student, Andreea Moromete, creator de conţinut, Andrei Neagu, actor, dar și Codruţa Began, care este profesor de educaţie fizică şi sport.

ADVERTISEMENT