Alin Cocoș, depistat pozitiv cu COVID-19. Anunțul făcut de Monica Orlanda, bolnavă și ea de coronavirus

Alexa Serdan   
în HotNews
14/09/2020, 18:36
Alin Cocoș, depistat pozitiv cu COVID-19. Anunțul făcut de Monica Orlanda, bolnavă și ea de coronavirus
Alin Cocoș, depistat pozitiv cu COVID-19. Anunțul făcut de Monica Orlanda, bolnavă și ea de coronavirus. Sursa foto: Instagram.com

Alin Cocoș, fostul iubit al prezentatoarei Gina Pistol, a fost depistat pozitiv la testul cu noul tip de coronavirus. Anunțul a fost făcut chiar de soția afaceristului, Monica Orlanda, care a mărturisit că atât ea, cât și copilul cuplului, Andreas, au luat virusul.

Fostul manechin a mărturisit pe o rețea de socializare că a luat decizia de a se interna în spital pentru a primi tratament de specialitate, după ce și-a dat seama că simptomele pe care le avea nu erau din cauza unei simple răceli.

În prezent, Alin Cocoș și familia sa se află la Institutul Matei Balș din București și roagă toți oamenii cu care au intrat în contact după data de 31 august să se testeze pentru COVID-19 pentru a vedea dacă au luat sau nu virusul din China.

Alin Cocoș, soția și copilul, pozitivi la testul cu COVID-19

Totodată, frumoasa Monica Orlanda, soția afaceristului Alin Cocoș, roagă oamenii să nu ignore simptome precum durerile de cap, stările de greață sau senzația că ar fi răciți.

În urma unor simptome de răceală, am decis să ne facem testul RT-PCR SARS COV 2, ieșind pozitiv pentru toți membrii familiei, inclusive Andreas.

Aseară am primit rezultatele testelor, iar astăzi am decis să ne internăm la Institutul de Boli infecțioase Matei Balș.

Pentru toate persoanele cu care am intrat în contact după data de 31 august, vă rugăm să vă faceți testul RT-PCR ( metoda exudat faringian și nazal).

Nu ignorați durerile de cap, stările de greață și senzația de răceală!!!”, a transmis Monica Orlanda pe contul de Instagram.

Alin Cocoș și Monica Orlanda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani, relația lor începând se pare în perioada în care afaceristul forma un cuplu cu Gina Pistol. Cei doi se iubesc enorm și au relația pe care și-au dorit-o, mai ales că sunt și părinții unui băiețel.

Închide ×