Fotbal intern

Alin Fică, afectat după ce a fost înlocuit de Dan Petrescu după 30 de secunde: „N-a dormit deloc în noaptea aia, a plâns în cameră”

20.03.2020 | 13:47
Alin Fica afectat dupa ce a fost inlocuit de Dan Petrescu dupa 30 de secunde Na dormit deloc in noaptea aia a plans in camera
ADVERTISEMENT

Alin Fică, fotbalistul înlocuit de Dan Petrescu în secunda 30 a meciului cu Gaz Metan Mediaș, a fost foarte afectat de modul în care a decurs debutul în prima ligă. Daniel Fică, tatăl jucătorului de 18 ani, a dezvăluit că Alin a plâns și nu a putut dormi în noaptea de după meci.

Alin Fică, fotbalistul scos de Dan Petrescu după 30 de secunde

Etapa a doua a play-off-ului, ultima care s-a disputat înainte de suspendarea cauzată de pandemia de coronavirus, a oferit un moment neplăcut pentru un tânăr fotbalist de la CFR Cluj, Alin Răzvan Fică.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu nu s-a putut baza în meciul cu Gaz Metan Mediaș pe Cătălin Itu, așa că Alin Fică a intrat în primul „11” pentru a bifa regula celor doi jucători U21, alături de Valentin Costache. Totuși, după 30 de secunde, Petrescu a decis să facă una dintre cele mai rapide înlocuiri din istoria fotbalului, schimbându-l pe Alin Fică cu Adi Păun.

Daniel Fică, tatăl tânărului jucător, recunoaște că Alin a fost foarte afectat de modul în care a decurs debutul său la nivelul primei ligi.

ADVERTISEMENT

Când l-am văzut pe teren nu mai puteam de mândrie. Apoi a venit acea schimbare. Nu am înțeles la început ce se întâmpla. Mă gândeam că poate a zis Alin ceva, poate a făcut vreun gest.

Cum să îl scoată Dan Petrescu după nici 40 de secunde? De ce? Am fost negru de supărare pe Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

N-a dormit deloc în noaptea aia, a plâns singur în cameră, să nu-l vadă lumea! A fost tare greu atunci. Totuși, Alin e tare, e puternic, a trecut peste asta. Acum mi-a trecut și mie supărarea pe Petrescu. Știu că îl apreciază și o să-i mai dea șanse”, a declarat Daniel Fică, conform Gsp.

„Nici nu m-am mai uitat la meci”

Daniel Fică transmite că a fost, de asemenea, afectat de schimbarea rapidă a fiului său și, deși Dan Petrescu i-a transmis lui Alin Fică ca va fi înlocuit, nimeni nu se aștepta la un astfel de debut.

ADVERTISEMENT

Nici nu m-am mai uitat la meci, ieșeam afară să plâng de ciudă, de furie, dar să nu mă vadă și cei din casă. Eram cu toții dezamăgiți. Mă gândeam ce-o fi în sufletul lui Alin. După meci am vorbit cu el.

Mi-a spus că și pentru el a fost un șoc. Că îi spusese Dan că va debuta, că va fi un debut scurt, însă nu se aștepta la așa ceva… Îmi povestea Alin că, atunci când alerga să iasă de pe teren, se gândea la noi, cum ne simțim acasă, că ne-a dezamăgit”, recunoaște Daniel Fică.

ADVERTISEMENT