ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Vestiarul lui CFR Cluj aruncat în aer. Alin Minteuan, atac năucitor: „Ăsta e șantaj! Doar doi oameni știau: Dan Petrescu și avocatul Ivașcu! Unul căra valize și acum vorbește de mine” Exclusiv

Autor: Cristi Coste | 29.04.2020 | 19:14
Vestiarul lui CFR Cluj aruncat în aer. Alin Minteuan, atac năucitor: „Ăsta e șantaj! Doar doi oameni știau: Dan Petrescu și avocatul Ivașcu! Unul căra valize și acum vorbește de mine” Exclusiv
Alin Minteuan in meciul de fotbal dintre FCSB si CFR Cluj, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, duminica 22 septembrie 2019. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Campioana CFR Cluj a luat foc în doar câteva ore. Liniștea din Ardeal e acum istorie. Marți a avut loc o discuție despre prelungirea contractului lui Alin Minteuan cu CFR Cluj, miercuri totul se face scrum.

ADVERTISEMENT

Acuzat în presă că nu vrea binele clubului, Alin Minteuan, antrenorul secund al lui Dan Petrescu, a dat cărțile pe față în exclusivitate pentru FANATIKdezvăluind tot ce se întâmplă în bucătăria clubului. Este un atac incredibil, în premieră, la adresa șefilor de la CFR Cluj al lui Minteuan, cel dat afară acum un an și o lună deși avea numai victorii, pentru a se face loc revenirii lui Dan Petrescu.

Alin Minteuan, atac dur la șefii de la CFR Cluj: „E greu să mă judece pe mine cineva dintre cei care conduc clubul, mai ales cei care cărau valizele altora”

Alin Minteuan nu a putut să accepte șantajul la care spune că a fost supus de șefii grupării campioane, iar totul a culminat cu unele acuze apărute în mass-media centrală. Bineînțeles fără ca cineva de la CFR să iasă în față cu declarațiile respective. Adică exact așa cum face acum Alin Minteuan pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Sută la sută eu sunt marele clujean, fără ghilimele, cum am văzut că spun unii pe surse prin presă. Într-adevăr, mi-aș ridica pălăria în fața oricui dacă ar mai fi vreunul așa mare clujean ca mine la CFR. Unul care să știe și să simtă ce înseamnă CFR Cluj, dar nu este. Vă garantez!

Iar despre caracterul meu nu pot să vorbească unele persoane din cadrul clubului care cărau valizele altora. De fapt e cam greu să mă judece cineva dintre cei care conduc CFR Cluj în momentul de față!”, spune Alin Minteuan.

ADVERTISEMENT

„M-au sunat să-mi prelungească contractul. Cică mi-l prelungesc dacă renunț la bani! Ăsta e șantaj!”

Secundul lui Dan Petrescu la CFR Cluj povestește de unde a pornit scandalul care a aruncat practic în aer, în acest moment, vestiarul echipei campioane.

Haideți să lămurim cum stă problema cu eșalonarea banilor pe care eu nu am acceptat-o. Este vorba despre primele de joc începând din iulie 2019 și până acum. Am încasat doar două sau trei prime, nici nu mai știu exact. Dar nu asta contează. A existat o hârtie că ni se plătesc banii până la 15 februarie 2020, hârtie pe care eu am înregistrat-o la FRF. Bineînțeles că nu s-a întâmplat nimic pe 15 februarie, nici măcar nu s-a adus în discuție depășirea acelui termen. Nimeni nu ne-a spus nimic, deși au trecut lunile.

ADVERTISEMENT

Eu nici măcar nu am sunat să-mi cer banii care mi se cuvin. Iar marți, 28 aprilie, am fost contactat telefonic, nici măcar chemat să discutăm față în față, cum e normal, pentru că oricum am fi păstrat distanța de doi metri, ca să și glumim… Aici e vorba de lipsă de respect! Mie îmi expiră contractul pe 30 iunie 2020.

Mi s-a transmis că vor să mi-l prelungească, dar să fiu de acord cu o nouă dată pentru plata primelor, anume 31 decembrie 2020! Ăsta e șantaj, sincer acum! Adică îmi prelungești contractul dacă iar renunț la bani. Stabilim deci alte termene, eu nu-mi văd banii munciți, dar ne acoperim de hârtii ca să facem focul noaptea… Normal că nu am mai fost de acord!”, dezvăluie Minteuan.

ADVERTISEMENT

„Doar două persoane știau discuția: Dan Petrescu și Ioan Ivașcu! Deci cine a vorbit?”

Ce a urmat? Am fost atacat în presă, fără să apară cine face acele declarații, că „ăsta e marele clujean Minteuan”. Doar două persoane știau despre discuția avută marți: Dan Petrescu și avocatul Ioan Ivașcu. Deci cine a vorbit? Unul căra valize, ca să nu jignesc și să spun mai mult…

„Cei care conduc în momentul acesta CFR Cluj nu sunt ceferiști! Nu au nicio treabă cu CFR! Eu nu am război cu nimeni de la CFR Cluj, pentru că nu am cum să am. Ca să fii ceferist trebuie să trăiești într-un spirit de corectitudine, ceea ce nu e cazul cu actuala conducere. Ei vin și pleacă. Cine simte ceva pentru CFR simte pe viață” – Alin Minteuan, CFR Cluj

Dar ăștia sunt actualii conducători de la CFR Cluj, care îl atacă pe Alin Minteuan. Unde au fost cei care spun lucrul acesta cînd Minteuan antrena pe 1500 de lei două grupe de juniori în același timp?

ADVERTISEMENT

Unde este corectitudinea acestor șefi de la CFR Cluj când i-am dat licența lui Trică să antreneze gratis, iar eu am stat acasă? Puteau să mă pună și pe mine antrenor, dar eu am stat în banca mea și nu am cerut nimic. Eu doar am ajutat atunci CFR Cluj, cum am făcut-o întotdeauna”, spune cel înlocuit de Petrescu la banca CFR-ului în martie 2019.

„Actualii șefi de la CFR nici măcar nu au avut curajul să dea în mine. Mi-au dat afară copilul de 16 ani!”

Și vă spun ceea ce m-a durut cel mai mult la actualii conducători de la CFR. Nici măcar nu au avut curajul să dea în mine. Au dat în copilul meu, de 16 ani. Copilul meu a fost luat de la juniori de Virgil Andronache, când acesta era la Cluj, și adus la echipa a doua.

Primul lucru pe care l-au făcut șefii după ce l-au readus pe Petrescu la CFR l-au dat afară pe băiatul meu de la echipa a doua! E talentat și va ajunge departe… Și, credeți-mă, că mă pricep la jocul ăsta… Dacă nu mă pricepeam, nu eram fraier să-l las la fotbal.

A fost o lovitură sub centură pentru mine. Ce au făcut marii șefi de la CFR? Nici măcar nu au intervenit. Le spuneam că e un copil al CFR-ului și patronul a investit în el, iar marii conducători dădeau din umeri că nu au ce face.

Se pare, totuși, că unii nu au învățat nimic din pandemia asta care ne ține de două luni în casă. În loc să fie mai buni, mai umani, se întorc tot la vechile practici. Din păcate!”, a încheiat Alin Minteuan pentru FANATIK.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!