Fotbal intern

Dovada că CFR Cluj l-a așteptat pe Dan Petrescu până în ultima clipă. Incredibil: contract prelungit pe 3 zile! EXCLUSIV

09.03.2019 | 15:17
Dovada ca CFR Cluj la asteptat pe Dan Petrescu pana in ultima clipa Incredibil contract prelungit pe 3 zile EXCLUSIV

CFR Cluj chiar a dus negocierile cu Dan Petrescu până în ultimul moment. Șefii clubului din Gruia nu au mers pe mâna lui Alin Minteuan și au așteptat până cu două zile înainte de începerea play-off-ului un răspuns afirmativ din partea „Bursucului”. Acesta își programase o ultimă discuție cu patronul Neluțu Varga pentru a-l convinge pe acesta să-i achite clauza despărțirii de chinezi. Varga a închis robinetul cu bani, iar FANATIK vă dezvăluie o nouă informație care arată că CFR Cluj a sperat la Dan Petrescu până în ultima clipă.

Dan Petrescu a fost așteptat până pe 6 martie, dovadă că lui Alin Minteuan i se prelungise contractul cu doar… 3 zile!

Alin Minteuan a fost numit antrenor interimar după demiterea lui Toni Conceicao, iar contractul celui venit de la echipa a doua urma să expire pe 2 martie. A apărut o problemă foarte importantă pentru boșii de la CFR, iar aceasta a venit de la programarea ultimei etape din sezonul regulat de către LPF.

Meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe urma să se dispute duminică, 3 martie 2019, la o zi după ce îi expira angajamentul lui Minteuan cu CFR! În regim de urgență, tehnicianului i s-a mai prelungit contractul cu încă trei zile, pentru a putea conduce echipa de pe bancă cu trupa lui Neagoe. Minteuan a avut contract până pe 5 martie, dovadă clară că șefii de la CFR nu doreau să continue cu el până în vară și negociau zilnic cu Dan Petrescu.

Alin Minteuan, contract de 3 zile la CFR Cluj în așteptarea lui Dan Petrescu
Abia pe 6 martie, la ora 18, Alin Minteuan a semnat un contract clar cu CFR Cluj până în vară

Neluțu Varga a luat decizia: Minteuan până la vară, cu opțiune pe încă un an

FANATIK a scris zilele trecute despre faptul că, timp de două zile, CFR Cluj a rămas fără antrenor principal în acte. Lui Alin Minteuan îi expirase, dar acesta a continuat să își vadă de antrenamente și să aștepte decizia conducerii. Care a venit în cursul serii de joi, 7 martie, după ce Neluțu Varga a închis, personal, definitiv „pista Dan Petrescu” și a decis să meargă pe mâna celui care câștigase toate cele trei meciuri pe care le-a condus cu 1-0.

Alin Minteuan a semnat un contract valabil până la vară, cu opțiune de prelungire pe încă un an. La conferința de presă dinaintea meciului de debut în play-off cu Sepsi, Minteuan a fost întrebat în treacăt și despre situația delicată a sa din ultimele zile. În vorbe puține și cu subînțeles, Minteaun a confirmat toată tensiunea: „Am fost foarte stresat până acum, sincer… Eu cu Dan Petrescu am o relație bună, îi doresc baftă acolo…”

Alin Minteuan, contract de 3 zile la CFR Cluj în așteptarea lui Dan Petrescu
Alin Minteuan a fost foarte tensionat în ultimele zile, dar acum e focusat doar pe play-off
  • 3 victorii cu 1-0 are Alin Minteuan la CFR Cluj, două în campionat (Iași și Sepsi) și una în Cupă (la Sf. Gheorghe)
  • 42 de ani a împlinit Minteuan pe 12 noiembrie 2018, fiind al doilea cel mai tânăr antrenor din Liga 1, după Mihai Teja de la FCSB (40 de ani pe 22 septembrie 2018), cu care se bate la titlu