Fotbal intern

Alin Minteuan, fostul secund al lui Dan Petrescu la CFR Cluj, și-a găsit echipă. Cu cine a semnat. Exclusiv

04.11.2020 | 14:51
Alin Minteuan fostul secund al lui Dan Petrescu la CFR Cluj sia gasit echipa Cu cine a semnat Exclusiv
ADVERTISEMENT

Alin Minteuan și-a găsit echipă după ce s-a despărțit în primăvara acestui an de CFR Cluj. El a semnat un contract până în vara lui 2021 cu divizionara secundă CSM Reșița.

Alin Minteuan a fost secundul lui Dan Petrescu la campioana României până în luna mai, dar a fost îndepărtat de la echipă în urma unui diferend financiar. El a fost acuzat de conducerea clubului că pe timpul pandemiei nu a fost de acord cu reeșalonarea unor datorii, acesta fiind și motivul plecării de la CFR.

ADVERTISEMENT

Despărțirea a fost una cu scântei, între Alin Minteuan și Dan Petrescu având loc mai multe schimburi dure de replici, pe care FANATIK vi le-a dezvăluit la timpul respectiv.

Alin Minteuan a semnat cu CSM Reșița după despărțirea de CFR Cluj

Alin Minteuan și-a găsit echipă după ce a a plecat de la CFR Cluj în luna mai a acestui an. El a semnat un contract până la finalul sezonului cu divizionara secundă CSM Reșița, pe care o va conduce în calitate de antrenor principal.

ADVERTISEMENT
Alin Minteuan a semnat cu CSM Reșița

„Am reușit să-l convingem pe Alin Minteuan să vină la Reșița. Eu cred că vom avea rezultatele pe care le așteaptă suporterii noștri”, a declarat Cristi Bobar, președintele clubului reșițean, pentru FANATIK.

CSM Reșița a rămas fără antrenor principal acum mai bine două săptămâni, după ce Alexandru Pelici și-a prezentat demisia în urma înfrângerii de pe teren propriu cu Pandurii Târgu Jiu, scor 1-2. În deplasarea de la Turnu Măgurele, pierdută și ea cu 1-4, echipa a fost condusă de interimarul Călin Cheregi, în timp ce meciul din etapa trecută cu Concordia Chiajna nu s-a disputat din cauza apariției mai multor cazuri de coronavirus la formația bănățeană.

ADVERTISEMENT

În acest moment, CSM Reșița ocupă locul 18 în clasamentul Ligii 2, având 8 puncte după disputarea a 8 meciuri.

Alin Minteuan, recomandat președintelui Cristi Bobar de către Ciprian Deac

Interesant este faptul că Alin Minteuan a ajuns la CSM Reșița în urma recomandărilor făcute de fostul coechipier de la CFR Cluj, și mai apoi elev, Ciprian Deac. Acesta a fost sunat de Cristi Bobar pentru a se interesa de Minteuan și cum referințele au fost foarte bune, fostul secund al lui Dan Petrescu a ajuns să antreneze acum echipa din Valea Domanului.

ADVERTISEMENT

De-a lungul carierei, pe lângă perioada petrecută ca secund al lui Dan Petrescu la CFR Cluj, Alin Minteuan le-a mai antrenat pe CFR Cluj 2, CFR Cluj U19 și Unirea Dej, dar a fost timp de 5 etape și principal la echipa clujeană, între demiterea lui Toni Conceicao și readucerea lui Dan Petrescu. A obținut atunci maximum de puncte, având o contribuție importantă la cucerirea celui de-al doilea titlu consecutiv de către formația clujeană, cel din vara lui 2019.

  • 44 de ani va împlini Alin Minteuan pe 12 noiembrie, el fiind și pe lista celor de la Gaz Metan Mediaș înainte de sosirea lui Jorge Costa

 

ADVERTISEMENT