Alin Minteuan îl aşteaptă pe Dan Petrescu la CFR Cluj. “Este binevenit!” Ce zice despre victoria ardelenilor cu Poli Iaşi

în CFR Cluj
23/02/2019, 22:14
Alin Minteuan îl aşteaptă pe Dan Petrescu la CFR Cluj. “Este binevenit!” Ce zice despre victoria ardelenilor cu Poli Iaşi
Alin Minteuan în meciul Poli Iaşi - CFR Cluj 0-1

CFR Cluj a câştigat pe terenul celor de la Poli Iaşi, scor 1-0, în etapa 25 din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019, iar echipa din Gruia a rămas pe primul loc în clasament cu 51 de puncte.

Alin Minteuan, antrenorul care l-a înlocuit pe Antonio Conceicao pe banca tehnică a celor de la CFR Cluj, a vorbit despre evoluţia elevilor săi în meciul cu Poli Iaşi.

Alin Minteuan, antrenorul de la CFR Cluj, îl aşteaptă pe Dan Petrescu în Gruia

“Trebuie să crezi până la final. Am obţinut o victorie mare astăzi. Ţucudean are nişte probleme la coapsă. Îi tot reapar. Am decis să îl ţin pe bancă şi am avut inspiraţie să îl introduc pe final. Nu ştiu de ce vi se pare că Costache nu poate să joace vârf. Eu l-am mai văzut pe Costache pe acest post şi nu e o surpriză pentru mine. A jucat fantastic astăzi. Billel a fost suspendat şi am avut probleme cu Ţucudean şi aşa am decis să fac această modificare în echipă. Am avut încredere pentru că suntem pe primul loc. Stăm bine din punct de vedere mental, dar am avut câteva momente dificile. Se întâmplă în fotbal (n.r. despre eliminarea lui Culio). Sunt momente când jucătorii îşi pierd capul. Dan Petrescu e binevenit. Eu îmi fac treaba aici. Eu sunt pe veci la club şi nu e o glumă”, a spus Alin Minteuan.

Închide ×