Fotbal intern

Alin Minteuan îl calcă în picioare pe Dan Petrescu: „Omul ăsta se uită cred în oglindă și se minte singur. Fabulează! Eu nu sunt victimă, sunt bărbat! El nu e!” Exclusiv

11.05.2020 | 13:46
Alin Minteuan il calca in picioare pe Dan Petrescu Omul asta se uita cred in oglinda si se minte singur Fabuleaza Eu nu sunt victima sunt barbat El nu e Exclusiv
Alin Minteuan îl calcă în picioare pe Dan Petrescu! „Se minte în oglindă”. Aici, în meciul de fotbal dintre FCSB si CFR Cluj, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, duminica 22 septembrie 2019. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Alin Minteuan e nevoit să continue războiul cu Dan Petrescu, după ce zilele trecute a fost îndepărtat, practic, din funcția de antrenor secund la CFR Cluj. Motivul noilor declarații ale lui Minteuan îl constituie ultima ieșire a lui Petrescu.

Alin Minteuan a dorit să clarifice în exclusivitate pentru FANATIK acuzele de ultimă oră pe care i le aduce Petrescu. Replica lui Minteuan este devastatoare, acesta făcându-i lui Dan Petrescu portretul unui om care „fabulează și se minte singur, în oglindă”.

ADVERTISEMENT

Alin Minteuan îl calcă în picioare pe Dan Petrescu: „Omul ăsta se uită cred în oglindă și se minte singur! Fabulații!”

Alin Minteuan a avut și zilele trecute o răbufnire în FANATIK, după ce a fost acuzat, pe surse, că „marele clujean” nu acceptă eșalonarea banilor. Între timp lucrurile s-au acutizat, totul culminând cu reacția publică a lui Dan Petrescu.

Spunea Dan Petrescu că nu are ce să discute cu mine. Probabil că are prea puține cuvinte ca să discute cu mine… Putea să-mi răspundă la telefon, l-am sunat de vreo 4 ori și i-am și transmis prin cineva că vreau să vorbim. Nu a răspuns.

ADVERTISEMENT

Iar acum continuă cu fabulațiile, că i-am promis așa ceva. Cred că omul ăsta se uită în oglindă și se convinge pe el că așa e. „Minteuan a acceptat, Minteuan a acceptat”… Așa și-o spune, altfel nu se explică.

Era vorba doar despre primele de joc din 2019, despre nimic altceva. Nu i-am promis nimic. Și acest lucru îl știu și colegii mei, toți oamenii din staff. Eu nu am primit nicio hârtie vizavi de amânarea plăților, așa cum minte el…

ADVERTISEMENT

„Păi Dan Petrescu, ca să știi, nu e corect că staff-ul și jucătorii nu și-au luat banii! Asta nu e corect, nu că i-a luat Minteuan!”

Apoi. Spune că Minteuan e victimă. Eu nu sunt victimă, eu am fost bărbat întotdeauna. El nu e! El e victimă mereu. Uitați-vă și la meciurile noastre. Indiferent dacă pierdem sau câștigăm, Dan Petrescu e o victimă. Se plânge non-stop. Să spunem lucrurile corect, dacă tot vrea corectitudine!

„El e antrenor de fotbal, nu altceva, deci nu-i poate spune lui Minteuan ce să facă cu banii lui. Cum nici eu nu-i pot spune lui Dan Petrescu cum să-și folosească banii. El trebuia să iasă și să apere jucătorii și staff-ul. Nu să-i atace! Așa ar face un lider!” – Alin Minteuan, CFR Cluj

Spune că nu-i corect că eu mi-am luat banii, dar staff-ul și jucătorii nu și i-au luat. Păi Dan Petrescu, ca să știi, nu e corect că staff-ul și jucătorii nu și i-au luat banii! Asta nu e corect, nu că i-a luat Minteuan!

ADVERTISEMENT

„Spune că mi-a propus contract de 100.000 de euro. Probabil că Petrescu se duce la piață și-i cere femeia 50 de lei, iar el rotunjește la 100 de euro. Cam așa e”

Zicea acum că nu mai vine Curelea și că-l așteaptă pe Minteuan la antrenament. Când a fost la mine la grătar, nu am discutat nimic despre fotbal. Iar de promisiuni să nu mai discute el… Să nu mă apuc eu să vorbesc ce promite el înainte de meciuri și nu se face nimic.

El crede că a discutat cu cineva și apoi ăla face ce vrea Petrescu să facă. De aia spun că fabulează, el chiar își închipuie singur, în oglindă, că e chiar așa cum vrea el…

Să nu uit de propunerea cu contractul meu de 100.000 de euro. Probabil că Petrescu se duce la piață și-i cere femeia 50 de lei, iar el rotunjește la 100 de euro. Cam așa e și cu suta de mii promisă mie

„Cine e el să-mi ofere contract? Zice că i-a luat locul lui Copilu. Lui Marian Copilu nu-i poate lua nimeni locul! Era mai bine pentru toată lumea dacă nu se băga Petrescu”

Cică îmi oferea doi ani contract… Păi cine e el să-mi ofere mie contract? Eu stabilisem cu Marian Copilu lucrurile astea, nu cu Petrescu. Zice că i-a luat locul lui Marian. Lui Marian Copilu nu poate să-i ia nimeni locul! Mai bine nu se băga Petrescu și lăsa lucrurile nerezolvate. Era mai bine pentru toată lumea…

„Zice că acum se văd adevăratele caractere! Păi unde erau adevăratele caractere când nu erau bani la CFR și aveam 1500 de lei salariu? Erau ascunși toți! Când nu primeam bani cu lunile și făceam foamea, unde erau Dan Petrescu și adevăratele caractere?” – Alin Minteuan, CFR Cluj

Dan Petrescu vine și pleacă de la CFR, dar eu, Minteuan, rămân aici la Cluj. Și încă o dată, nu sunt victimă, sunt bărbat și am coloană vertebrală! Ceea ce nu e cazul la Dan Petrescu”, a încheiat Minteuan pentru FANATIK.

Ce a declarat Dan Petrescu despre Alin Minteuan: „Eu sunt victima, nu el! Chiar sunt un nimeni?”

Dan Petrescu, antrenorul campioanei CFR Cluj, a avut recent un discurs acuzator la adresa fostului său secund Alin Minteuan, într-o intervenție la Digi Sport.

Minteuan a părut o victimă, dar eu sunt victima. Mie mi-a promis că amână primirea banilor, pentru că l-am rugat eu. Am reuşit să îi prelungesc contractul cu 2 ani, după ce am vorbit cu patronul. A doua zi, când clubul i-a trimis hârtia să semneze pentru amânarea primei, a zis că nu semnează, că CFR l-a mai minţit înainte. Că nu a vorbit cu nimeni despre asta. Chiar sunt un nimeni?a declarat „Bursucul”.

ADVERTISEMENT