Fotbal intern

Alin Minteuan îl ia peste picior pe Gigi Becali. „Câinele moare de drum lung, prostul de grija altuia”

09.03.2019 | 09:23
Alin Minteuan il ia peste picior pe Gigi Becali Cainele moare de drum lung prostul de grija altuia
ADVERTISEMENT

Alin Minteuan, antrenorul care a semnat un nou contract cu CFR Cluj, a susținut o conferință de presă înaintea meciului pe care campioana României îl va juca împotriva celor de la Sepsi OSK, sâmbătă, de la ora 20.15, în prima etapă din play-off-ul Ligii 1 Betano, iar acesta l-a luat peste picior pe Gigi Becali.

Gigi Becali, luat peste picior de Alin Minteuan

În urmă cu câteva zile, Gigi Becali a făcut aluzie la un posibil blat între CFR Cluj și Sepsi OSK. Cele două formații s-au întâlnit în ultima etapă din sezonul regulat, iar echipa din Gruia s-a impus cu scorul de 1-0, dar latifundiarul din Pipera a lăsat să se înțeleagă că ardelenii ar fi lăsat-o mai moale dacă gruparea antrenată de Eugen Neagoe avea nevoie de puncte pentru a prinde un loc în play-off.

ADVERTISEMENT

E o prostie să spui că Sepsi nu a tras tare cu CFR Cluj, nici nu vreau sa vorbesc despre aceste lucruri. Există o vorbă la români: cea cu câinele care moare de drum lung și prostul de grija altuia, a declarat Alin Minteuan într-o conferință de presă.

Alin Minteuan în timpul meciului CFR Cluj – Sepsi OSK 1-0

Ce spune Alin Minteuan despre play-off

Antrenorul campioanei României a vorbit și despre atmosfera de la echipă înainte de play-off, dar și despre meciul cu Sepsi OSK. „Începe nebunia! Băieții ştiu acest lucru, pentru că au mai trecut prin asemenea momente. Suntem pregătiţi din toate punctele de vedere. Trebuie să fie pregătiţi în primul rând mental, după cum vedeţi este un stres peste tot şi în presă şi influenţează oarecum viaţa unei echipe. 

ADVERTISEMENT

Problema cea mai mare este că am bătut-o de două ori pe Sepsi şi jucăm tot cu ei. O să încerc să le transmit jucătorilor faptul că acele două jocuri au trecut, că începe un alt ciclu pentru noi. Au avut câțiva jucători suspendați ultima dată. Cu siguranţă jocul va fi mai greu pentru că probabil vor aborda altfel această partidă, vor dori şi ei să acumuleze puncte. Probabil se vor apăra mai mult decât până acum.