Sport

Alin Minteuan, resemnat după Universitatea Craiova – CFR Cluj 3-2: “Fotbalul are și fațeta asta”. Ce a spus despre Dan Petrescu

Alin Minteuan a fost extrem de dezamăgit după eșecul suferit de echipa sa la Craiova, în etapa cu numărul patru a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1.
11.04.2022 | 00:07
Alin Minteuan resemnat dupa Universitatea Craiova  CFR Cluj 32 Fotbalul are si fateta asta Ce a spus despre Dan Petrescu
„Secundul” CFR-ului, dezamăgit după înfrângerea de la Craiova. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a învins campioana CFR Cluj, scor 3-2, la capătul unui meci presărat cu execuții superbe și răsturnări de situație. Golul decisiv a fost marcat de croatul Ante Roguljic în ultimul minut al prelungirilor.

Alin Minteuan, dezamăgit după Universitatea Craiova – CFR Cluj 3-2

Imediat după fluierul final, Alin Minteuan – cel care i-a condus pe Camora și compania în locul lui Dan Petrescu, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene – nu și-a putut ascunde dezamăgirea provocată de rezultatul final. Cu atât mai mult cu cât FCSB are acum ocazia de a reduce la doar 5 puncte ecartul din clasament.

ADVERTISEMENT

Normal că este supărare mare când pierzi. Trebuie să strângem rândurile și să încercăm să îndreptăm lucrurile. E ușor să găsești vinovați la final.

Am jucat cu o echipă bună, care în ultima perioadă practică un joc foarte bun. Clar ne așteptam la un meci extrem de dificil, am încercat să îi blocăm, fiindcă știam că joacă foarte bine între linii.

ADVERTISEMENT

Din păcate, acea fază nefericită pe final, ne-a făcut să pierdem partida. Câteodată, și dacă joci cu 10 fundași nu-ți asigură cele trei puncte. Se întâmplă.

Problema este că acest lucru s-a mai întâmplat și toată lumea este un pic dezamăgită. Suntem încă pe primul loc și mergem înainte. Presiune pe CFR Cluj a fost în permanență. Obținând patru titluri, fiind acum pe primul loc, nimănui nu-i place. Nici mie nu mi-ar conveni. Și atunci, normal că există anumită presiune pe CFR Cluj. Sunt jucători de valoare și, cu siguranță, vom îndrepta lucrurile”, a declarat Alin Minteuan, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Ce a spus despre Dan Petrescu: „Nu dorește să vorbească imediat după meci”

Întrebat dacă Dan Petrescu i-a transmis un mesaj după fluierul final, „secundul” campioanei a dezvăluit că acesta nu are un astfel de obicei când se întâmplă ca rezultatul partidei să nu fie cel așteptat.

Dan Petrescu nu doreşte să vorbească imediat după meci, pentru că este supărat. Fotbalul are şi această faţetă, cei care am jucat şi trăim în acest fenomen ştim acest lucru”, a explicat Minteuan.

ADVERTISEMENT

În următoarea etapă din play-off-ul Casa Pariurilor Liga 1, CFR Cluj va primi vizita rivalei FCSB. Duelul este programat duminică, 17 aprilie, la 20:30, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”.

ADVERTISEMENT