Life

Alin Oprea a primit lovitură decisivă de la fosta soție. Credea că a scăpat, dar lucrurile au luat o turnură neașteptată

16.09.2020 | 08:09
Alin Oprea a primit lovitura decisiva de la fosta sotie Credea ca a scapat dar lucrurile au luat o turnura neasteptata
ADVERTISEMENT

Alin Oprea a primit o lovitură decisivă, pe timpul divorțului de fosta soție.

Fostul membru al trupei Talisman traversează în prezent un proces complicat de separare de Larisa, cea cu care a împărțit un cămin preț de câteva decenii.

În momentul actual, cunoscutul artist este vizat într-un scandal de fosta lui soție. Despărțirea lor a fost una sonoră, ei aruncându-și, fiecare, tot soiul de cuvinte de ocară.

ADVERTISEMENT

Alin de la Talisman, la cuțite cu fosta soție. Partajul lor este de 1 milion de euro!

Alin de la Talisman pare să fie nerebdător să scape din toată această situație. Artistul a primit o lovitură însemnată, el și Larisa, cu care a fost căsătorit timp de 22 de ani sunt acum la cuțite.

Cântărețul a început chiar să plângă în timpul transmisiunii în direct, când se afla pe canapeaua de la Xtra Night Show. El s-a descărcat pe timpul show-ului de la Antena 1, spunându-i moderatorului Dan Capatos chiar ce ofuri are.

ADVERTISEMENT

Partajul din divorțul lui Alin Oprea de la Talisman este de un milion de euro. O sumă foarte mare de bani pentru românii obișnuiți. Cei doi au împreună doi copii, cărora artistul le-a transmis chiar o scrisoare emoționantă, în urmă cu câteva zile.

Alin Oprea a primit lovitură decisivă de la fosta soție. Credea că a scăpat, dar lucrurile au luat o turnură neașteptată
Alin Oprea și Larisa au împreună doi copii, iar partajul divorțului lor este estimat la o sumă uriașă, de 1 milion de euro

Cântărețul a fost făcut să plângă de către fiica lui, când se afla în emisiunea difuzată seara. Tânăra a apărut a intrat în direct și i-a spus tatălui ei că nu ar trebui să își expună problemele la televizor.

ADVERTISEMENT

Totodată, ambii foști parteneri se acuză acum de infidelitate, unul pe altul. Într-o apariție pe care a avut-o recent tot în show-ul lui Dan Capatos, artistul s-a arătat în continuare profund marcat de întreaga situație.

Alin Oprea a povestit că Larisa i-a blocat absolut toate conturile bancare deținute. În momentul de față nu poate folosi nici măcar un singur leu din sumele pe care s-a străduit să le agonisească.

ADVERTISEMENT

“Soția mea a făcut niște lucruri dure în aspectele finaciare ale vieții noastre, în sensul că mi-a blocat accesul la toate conturile de bani, ale familei, până la urmă. Practic eu nu mai am acces la niciun ban din cei pe care I-am făcut în această viață și în această carieră. A pus stăpânire pe toți banii deși ea nu a muncit o zi pentru măcar un leu din acești bani.”, a spus Alin Oprea.

ADVERTISEMENT