Life

Alin Oprea, adevărul despre iubita sa, Medana. Ce ocupație are aceasta

23.11.2020 | 18:52
Alin Oprea adevarul despre iubita sa Medana Ce ocupatie are aceasta
Alin Oprea, adevărul despre iubita sa, Medana. Ce ocupație are aceasta. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Alin Oprea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu o tânără din Cluj-Napoca pe nume Medana despre care au ieșit în ultima vreme tot felul de zvonuri. Cântărețul a spus adevărul despre partenera sa de viață, precizând ocupația pe care o are aceasta. 

Artistul nu ratează nicio ocazie de a se mândri cu frumoasa brunetă care i-a furat inima, solistul trupei Talisman declarând că tânăra este muncitoare și descurcăreață. Vedeta susține că iubita sa are propria afacere în domeniul imobiliar, având o sursă sigură de venit.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Alin Oprea a declarat că Medana nu a făcut niciodată videochat, așa cum s-a scris în presă la un moment dat. În plus, femeia nu este căsătorită și nici nu are copii, artistul având încredere oarbă în partenera sa de viață.

Alin Oprea, mândru de partenera sa de viață. Ce spune despre Medana

„Este o femeie foarte serioasă, un om de afaceri din zona imobiliară, este un dezvoltator imobiliar serios. Nu a avut carieră în videochat sau toate câte s-au vehiculat prin presă.

ADVERTISEMENT

Nu este patroană de videochat, este patroana unei firme de construcții și imobiliare”, a spus Alin Oprea, informează ciao.ro.

Cântărețul este împlinit de când și-a asumat noua relație de dragoste, în ciuda faptului că se află în plin divorț cu soția sa, Larisa Uță. Fostul component al trupei Talisman simte sinceritate din partea iubitei sale despre care vorbește mereu cu inima deschisă.

ADVERTISEMENT

Alin Oprea nu ratează ocazia de a-și lăuda partenera de viață, care a studiat la Facultatea de Psihologie. Tânăra este o femeie deșteaptă, așa cum spune de fiecare dată cântărețul. Muzicianul a explicat că nu este interesat de bârfele care sunt lansate în jurul relației sale.

„Simt iubire, tandrețe și sinceritate în tot ceea ce înseamnă Medana în viața mea. Este greu de crezut că există un astfel de om care să își pună viața în palmele tale cu curaj, devotament și asumare maximă.

ADVERTISEMENT

Este un om care merită să fie lângă tine în cele mai grele momente, ale vieții când pierzi tot și nu mai știi încotro se îndreaptă viața ta, când plutești în derivă pe aripile destinului.

Dumnezeu mă iubește și mi-a oferit prin ea mai mult decât mi-am permis să îi cer. Mă simt binecuvântat”, a completat Alin Oprea, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT