Life

Alin Oprea, apel de urgență la 112, după ce a fost agresat de familia fostei soții. Ce a descoperit Poliția

08.09.2020 | 11:39
Alin Oprea apel de urgenta la 112 dupa ce a fost agresat de familia fostei sotii Ce a descoperit Politia
ADVERTISEMENT

Alin Oprea și Larisa Uță, fosta parteneră de viață, sunt tot mai distanți de când au depus actele de divorț la notar. Solistul de la Talisman a povestit în cadrul unei emisiuni TV că este agresat de familia fostei sale soții și nu este lăsat să-și ia lucrurile din propria casă.

Cântărețul a mărturisit că soacra și fratele fostei sale soții au schimbat de cel puțin două ori yala de la locuință pentru a nu-l lăsa în casă. Alin Oprea a apelat la poliție pentru a putea intra în reședința cumpărată din banii munciți chiar de el, așa cum a povestit la Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Alin Oprea a dezvăluit în emisiunea de la Antena 1 că nu este prima oară când apelează serviciul de urgență 112 pentru a-și lua lucrurile din casa în care a locuit ani buni cu fosta soție, Larisa Uță, femeia de care divorțează după 22 de ani de căsnicie.

Alin Oprea, în plin scandal cu familia fostei sale soții, Larisa Uță

Cunoscutul artist a povestit că s-a mutat de câteva zile la hotel, dar pentru că mai avea nevoie de anumite lucruri a plecat acasă. Din păcate, a fost întâmpinat în ușa propriei locuințe de familia fostei sale partenere de viață, aceștia nelăsându-l să intre.

ADVERTISEMENT

„Vreau să filmez tot ce iau ca să nu fie discuții. Asta înseamnă viol de domiciliu, cum adică nu am voie în casa mea, cum să ies din casa mea? Nu mi se permite să-mi iau lucrurile din casă, de către soacră-mea și cumnată-miu.

Mă agresează femeia asta. E a doua oară când vin și sun la 112, dar ei schimbă yala mereu. Eu vreau să-mi iau bunurile că am nevoie urgent de ele la studio și atât.

ADVERTISEMENT

Asta este strigător la cer, ca familia să te dea afară din casa ta, luată din banii tăi, că doar eu munceam în familia noastră”, a mărturisit Alin Oprea, în cadrul emisiunii prezentate de Dan Capatos, relatează ciao.ro.

Scandalul dintre Alin Oprea și Larisa Uță este departe de a se încheia. Cei doi și-au aruncat vorbe grele în public, solistul de la Talisman acuzându-și fosta soție de infidelitate. Se pare că acesta l-a înșelat de două ori, artistul iertând-o de fiecare dată.

ADVERTISEMENT

În plus, cântărețul a mărturisit că a trecut cu vederea foarte multe aspecte din viața din cuplu, inclusiv manipulare, minciună, agresivitate și dominare din partea Larisei.

La polul opus, fosta parteneră de viață l-a acuzat pe cântăreț că are probleme grave cu alcoolul și nu consumă câte un pahar la anumite ocazii. Chiar s-a vehiculat că Larisa Uță îl „aduna” de sub mese din cauza viciului său care l-a costat chiar și cariera.

ADVERTISEMENT