ADVERTISEMENT
Life

Alin Oprea, dat în judecată de fosta soție, Larisa Uță: ”O să mă interesez”

Autor: Alexa Serdan | 25.09.2020 | 08:51
Alin Oprea, dat în judecată de fosta soție, Larisa Uță: ”O să mă interesez”
Alin Oprea, dat în judecată de fosta soție, Larisa Uță: ”O să mă interesez”. Sursa foto: captură video Youtube

Alin Oprea și Larisa Uță sunt în plin scandal de divorț de câteva luni bune, fosta soție a solistului de la Talisman deschizând zilele trecute un nou proces la Judecătoria Sectorului 5 din București. Dosarul vizează o acțiune în constatare, artistul declarând că nu știe nimic despre asta.

ADVERTISEMENT

Se pare că Larisa Uță și cântărețul trebuie să se prezinte în fața judecătorilor pe 9 octombrie, atunci când are loc primul termen în procesul în care sunt implicați cei doi. Alin Oprea a mărturisit că nu a primit nicio înștiințare până acum.

În plus, solistul trupei Talisman s-a declarat surprins de noul proces în care apare în calitate de pârât și spune că nu va lăsa lucrurile așa. Artistul va deschide la rândul său un dosar împotriva fostei sale soții, acțiunea fiind depusă pentru linșaj mediatic.

ADVERTISEMENT

Alin Oprea, solistul de la Talisman, dat în judecată de Larisa

Habar nu am de acest lucru. E prima oară când aud de acest proces. N-am fost citat și nu știu nimic. O să mă interesez să văd despre ce este vorba. 

Am vorbit cu avocații mei și vom îndrepta spre Oprea Larisa o acțiune similară, pentru linșajul mediatic de două luni, 1 iulie – 1 septembrie 2020, îndreptat asupra mea”, a declarat Alin Oprea pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul cântăreț este de părere că fosta sa parteneră de viață se ascunde în spatele unei notificări, dezvăluind că Larisa Uță a interzis unui post de televiziune să-i mai folosească numele și imaginea.

Totodată, instituția media nu mai are voie să ofere informații despre viața personală a Larisei Uță, femeia cu care Alin Oprea a fost căsătorit timp de 22 de ani.

ADVERTISEMENT

„Larisa însă, după ce a lovit cu toate armele în mine, s-a ascuns apoi în spatele unei notificări, prin care a interzis unor instituții media să-i mai folosească numele, imaginea și detalii din viața privată”, a completat solistul formației Talisman, mai arată sursa citată.

Războiul dintre Alin Oprea și Larisa Uță este departe de a se încheia, Tavi Colen intervenind recent în scandal. Componentul trupei Talisman susține că formația s-a destrămat din cauza fostei soții a colegului său, care se comporta ca și cum ar fi fost managerul.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!