Life

Alin Oprea de la Talisman a început să plângă în direct la Capatos. Scene dramatice în emisiune, după intervenția fiicei artistului – Video

09.09.2020 | 08:38
Alin Oprea de la Talisman a inceput sa planga in direct la Capatos Scene dramatice in emisiune dupa interventia fiicei artistului  Video
Alin Oprea, alături de soția lui, Larisa, pe vremea când formau un cuplu. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alin Oprea de la Talisman nu a rămas indiferent la intervenția telefonică a fiicei sale, Melissa (18 ani) pe care a avut-o în cadrul emisiunii prezentate de Dan Capatos. Renumitul cântăreț a avut o reacție neașteptată, motiv pentru care nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.

Vizibil emoționat de cuvintele dure lansate de fiica sa și mai ales, sensibilizat de vorbele adolescentei, solistul a început să plângă. Alin Oprea s-a emoționat după ce Melissa Oprea a început să plângă la capătul telefonului, precizând că nu ar fi trebuit să apeleze la poliție.

ADVERTISEMENT

Tânăra în vârstă de 18 ani este la prima intervenție în scandalul monstru dintre părinții săi, Alin Oprea și Larisa Uță. Solistul de la Talisman este de părere că fata a fost întoarsă împotriva sa de propria mamă, citind în acest sens, în direct, un mesaj de la fosta parteneră de viață.

Alin Oprea, în lacrimi, după ce fiica sa a intervenit în scandalul divorțului

„Măi nenorocitul, dacă mergi la Capatos să mă faci (…), asmut copiii împotriva ta și intră în direct la emisiune”, este amenințarea primită prin SMS de Alin Oprea de la Larisa Uță, artistul precizând că fosta soție știa că va merge la TV.

ADVERTISEMENT
Alin Oprea, în lacrimi la Xtra Night Show
Alin Oprea de la Talisman a început să plângă în direct la Capatos. Scene dramatice în emisiune, după intervenție fiicei artistului. Sursa foto: captură video Youtube

„Telefonul ăsta era pregătit de foarte mult timp. Ea în momentul ăsta fetița, săraca de ea… săraca de ea, că îmi plânge sufletul, da plânge sincer, dar a fost obligată de maică-sa să sune, să facă lucrul ăsta. 

Maică-sa m-a atenționat de lucru ăsta de mult. E normal să pui copiii, să-i faci arme vii împotriva mea? Iar eu în momentul în care mă apăr tu îi pui scut împotriva mea. Până aici s-a ajuns, crede-mă!”, a completat solistul de la Talisman la Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT

Alin Oprea este convins că fiica sa, Melissa, suferă foarte mult din cauza divorțului dintre părinții săi, însă crede cu tăria că adolescenta a fost „ghidată” să spună cuvintele respective chiar de propria mamă.

Mai mult decât atât, artistul susține că Larisa Uță își influențează copiii așa cum vrea ea și nu-i lasă să vadă care este adevărul. Solistul de la Talisman a mărturisit că Melissa și Adrian nu știu toate informațiile legat de scandalul divorțului.

ADVERTISEMENT

Alin Oprea, acuzații grave la adresa fostei sale soții, Larisa Uță

În altă ordine de idei, Alin Oprea a dezvăluit că a încercat să se înțeleagă cu fosta sa parteneră de viață, însă femeia i-a pus gând rău. Se pare că Larisa Uță l-ar fi chemat la un moment dat acasă dorind să discute amiabil, însă avea cu totul alte planuri.

Cântărețul a fost oprit de o prietenă foarte bună care i-a spus că fosta sa soție vrea să-i pună „cheie”, adică să-l prindă în casă, să se automutileze și ulterior, să spună că a fost agresată de Alin Oprea. În acest fel, muzicianul ar fi primit interdicție și ar fi pierdut absolut tot.

ADVERTISEMENT