Life

Alin Oprea de la Talisman, la cuțite cu Larisa. Suma cerută acum de fosta soție, pe lângă milionul de euro

17.09.2020 | 15:26
Alin Oprea de la Talisman la cutite cu Larisa Suma ceruta acum de fosta sotie pe langa milionul de euro
ADVERTISEMENT

Cântărețul Alin Oprea a întâmpinat momente foarte dificile în procesul de divorț de Larisa, fosta lui soție.

Bruneta cu care a fost însurat timp de 22 de ani îi cere în prezent sume record de bani, amenințând că în caz contrar va începe un adevărat scandal.

ADVERTISEMENT

Cei doi au împreună copii mari, dar nu par să țină cont de acest aspect, fie de modul în care sunt afectați de toate veștile divorțului.

Alin Oprea de la Talisman e în scandal total cu fosta soție. Ce îi cere în prezent Larisa, pe lângă un milion de euro

Cei din public au fost absolut socați să afle la ce sumă se ridică partajul acestora, pentru momentul în care vor semna oficial actele de divorț. Alin Oprea de la Talisman are de achitat sume uriașe, potrivit fostei sale soții, Larisa Oprea.

ADVERTISEMENT

Este cunoscut că acestuia i-au fost blocate și conturile bancare, artistul fiind cel care a povestit despre toate acestea, în cadrul Xtra Night Show, moderată de Dan Capatos.

Partajul în cazul divorțului lor este estimat la peste un milion de euro, banii provenind dacă artistul ar vinde anumite imobile deținute. Sumele dorite de către Larisa, pe fondul infidelităților artistului, ating cote uriașe.

ADVERTISEMENT

În prezent, bruneta a trecut la atac iarăși, fiind dezvăluit că a trecut la amenințări dacă nu va primi ce își dorește pe calea separării legale.

Mulți români nici nu îndrăznesc să viseze la astfel de sume de bani, dar cântărețul de la Talisman se confruntă cu mari probleme pentru care va ajunge în instanța de judecată să caute o soluționare.

ADVERTISEMENT
Alin Oprea de la Talisman, la cuțite cu Larisa. Suma cerută acum de fosta soție, pe lângă milionul de euro
Alin Oprea și Larisa au fost căsătoriți timp de 22 de ani

Pe lângă banii din partaj, Larisa Oprea dorește să îi mai fie achitată suma de un sfert de milion de euro. Dacă va primi acești bani, se va retrage din vizorul publicului și se va ști asigurată. Cântărețul deține nu mai puțin de 7 case!

În caz contrar, fosta soție a artistului de muzică ușoară va trece la adevăratul ei plan de bătaie. Acesta presupune presiuni mediatice la care Alin Oprea va fi supus. La rândul său, nu este de acord ca Larisa să păstreze numele de familie, odată cu divorțul.

“Suma pe care o pretinde ea de la mine prin toate formele este de un sfert de milion (n.r.: euro), în afară de partaj. Dacă îi dau banii ăștia, pleacă. (…) Când i-a spus lui Marius lucrul ăsta a zis dacă nu vine până marți cu banii încep tăvăleala în presă. Vorbim de perioada începutul lunii iulie. Eu marți nu m-am prezentat cu suma asta. Nu mă prezint nici cu un leu, dacă mă șantajează cineva. Marți nu ne-am întâlnit și începând de miercuri, două luni…”, a povestit Alin Oprea, tot în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT