Life

Alin Oprea de la Talisman, noi amenințări din partea fostei soții. Ce i-a impus Larisa Oprea

16.09.2020 | 15:05
Alin Oprea de la Talisman noi amenintari din partea fostei sotii Ce ia impus Larisa Oprea
Larisa Oprea a luat noi măsuri contra lui Alin Oprea de la Talisman
ADVERTISEMENT

Alin Oprea de la Talisman a primit noi amenințări din partea celei care îi va deveni fostă soție. Larisa Oprea a scos noi “arme” împotriva solistului.

Scandalul izbucnit între cei doi în mod public pare să fie departe de-a se fi încheiat. Solistul a povestit ce noi măsuri i-a impus Larisa, fosta lui nevastă.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul artist a fost prezent recent și în cadrul emisiunii lui Dan Capatos, în care a dezvăluit că aceasta i-a înghețat și conturile.

Alin de la Talisman a primit alte amenințări din partea Larisei Oprea. Ce i-a impus

Totodată, partajul în cazul divorțuli lor este unul estimat la o sumă foarte mare, de aproape 1 milion de euro. Acești bani ar fi rezultatul unei locuințe, ce ar putea fi vândută și împărțită de un judecător între soți, în urma stabilirii divorțului.

ADVERTISEMENT

Cea cu care artistul a împărțit un cămin conjugal timp de 22 de ani nu pare să fi fost nici în trecut prea bucuroasă când îi apărea numele pe undeva.

Larisa n-a gustat celebritatea prea ușor și făcea aceste mărturisiri cu șase ani în urmă, în emisiunea lui Teo Trandafir.

ADVERTISEMENT
Alin Oprea de la Talisman, noi amenințări din partea fostei soții. Ce i-a impus Larisa Oprea
Alin Oprea și soția lui sunt la cuțite, înainte de divorțul oficial

“Nu îmi plac știrile cu mine. Nu sunt fericită când apar știri în ziar despre mine. Fie că e de bine, fie că de rău. Sunt titluri urâte despre mine în ziar. (…) Că Larisa Oprea e mai tare decat Bute, că bat nu știu ce bodyguarzi. A fost foarte greu pentru mine în perioada în care Alin s-a certat cu Tavi pentru că toata lumea dădea vina pe mine.”, mărturisea Larisa Oprea, în 2014, în cadrul Teo Show, despre traiul alături de o celebritate.

Din cauza infidelităților de care l-a și acuzat în mod public pe artist, Larisa a refuzat să mai accepte vreun compromis în mariaj. Aceasta pare să aplice toate măsurile știute, iar artistul o acuză în prezent și de șantaj. Totul după ce i-au fost înghețate toate conturile și nu se mai poate bucura de nici măcar un leu.

ADVERTISEMENT

Și din dorința de a-și face dreptate, aceasta a decis să îi solicite un imobil în plus. Artistul a răspuns foarte efervescent, în cadrul emisiunii lui Dan Capatos de pe Antena 1.

“Ea știa că eu am pe cineva, de un an de zile. Dacă nu ar fi fost tot războiul ăsta, nici infidelitățile ei nu ar fi ieșit la iveală. Nu accept șantajul pentru nici un bănuț. Nu sunt dispus la negocieri”, a transmis Alin Oprea.

ADVERTISEMENT