Life

Alin Oprea, gafă de proporții. Cum și-a modificat o imagine cu iubita lui

Alin Oprea a făcut o gafă de proporții. Artistul a modificat o fotografie cu iubita lui, însă un detaliu a ieșit la iveală.
05.08.2021 | 23:51
Alin Oprea gafa de proportii Cum sia modificat o imagine cu iubita lui
ADVERTISEMENT

Alin Oprea a postat o fotografie inedită alături de iubita lui, Medana, în timp ce erau la plajă, însă a făcut o gafă de proporții. Iată ce detaliu a ieșit la iveală în imaginea postată de fostul solist al trupei Talisman.

Cântărețul a plecat în vacanță cu iubita lui, Medana, cu care are o relație de doi ani. Recent, cei doi s-au logodit și se bucură de momentele petrecute unul în compania celuilalt.

ADVERTISEMENT

Alin Oprea, imagine inedită alături de iubita lui. Ce detaliu a ieșit la iveală

Alin Oprea a postat pe Facebook o fotografie inedită alături de Medana, iubita lui. Cei doi au plecat în vacanță, iar artistul a postat o fotografie de pe plajă.

Descrierea pe care a ales-o a fost una inedită și care exprimă sentimentele pe care le are pentru partenera lui de viață. În imagine, Medana stă pe un șezlong în timp ce își sprijină un picior pe pieptul artistului.

ADVERTISEMENT

„Ce atingere frumoasă este dragostea. Sub mângâierea ei înflorești în tihnă”, a scris fostul membru al trupei Talisman.

Unii dintre fani au observat un detaliu în poză, și anume mușchii cântărețului. Se pare că acesta a încercat să editeze imaginea astfel încât să-și evidențieze mușchii. Detaliul pe care nu l-a observat a fost deformarea marmurei aflată pe jos, după cum se vede în imaginea artistului.

ADVERTISEMENT
Alin Oprea
Alin Oprea și Medana. Sursa foto: Facebook

Mai mult, Alin Oprea a fost comparat cu Arnold Schwarzenegger. „Alin, devii un fel de…Arnold !!”, i-a scris cineva în secțiunea de comentarii.

Alin Oprea a răspuns la comentariul respectiv și a spus că se bucură că eforturile de la sala de sport e observă, mai ales că a muncit din greu. Totodată, artistul a ținut să sublinieze faptul că unghiul din care este făcută poza îl face să pară mai „culturist” decât este, de fapt.

ADVERTISEMENT

Internauții le-au transmis gânduri bune celor doi îndrăgostiți și le-au urat să aibă o vacanță frumoasă.

Fostul solist de la Talisman a vorbit despre relația cu Medana

Alin Oprea a vorbit despre relația de iubire pe care o are cu Medana, cu care s-a logodit recent. După 22 de ani de căsnicie, artistul și Larisa Uță au divorțat și amândoi au mers pe drumuri separate.

Solistul este de doi ani împreună cu Medana și consideră că aceasta este de mult timp soția lui, chiar dacă nu sunt căsătoriți.

„Suntem în cea mai bună etapă atât a vieții, cât și a relației noastre. Lucrurile s-au așezat în mod natural și firesc și ne bucurăm de tot ceea ce ne oferă viața în fiecare zi. Legat de planuri, nu le facem noi.

Am constatat pe pielea noastră că destinul își face mereu treaba cum consideră că este cel mai bine pentru fiecare.

Legat de căsătorie, din punctul meu de vedere, Medana este demult soția mea, eu așa o și numesc”, a declarat Alin Oprea pentru CANCAN.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: