Life

Alin Oprea, moment emoționant alături de iubita sa. Au aniversat 2 ani de relație

07.05.2021 | 20:34
Alin Oprea moment emotionant alaturi de iubita sa Au aniversat 2 ani de relatie
Alin Oprea, moment emoționant alături de iubita sa. Au aniversat 2 ani de relație. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Alin Oprea a împărtășit cu fanii un moment emoționant alături de iubita sa, Medana. Artistul și partenera sa de viață au împlinit recent doi ani de relație, tânăra primind un cadou impresionant din partea fostului solist de la Talisman. 

Cântărețul trăiește cea mai frumoasă poveste de dragoste alături de bruneta care i-a schimbat radical viața. Bruneta l-a făcut să uite complet de divorțul de Larisa Uță, femeia cu care artistul a fost căsătorit mai bine de 20 de ani și cu care are 2 copii.

ADVERTISEMENT

Fostul solist de la Talisman se bucură de cele mai frumoase momente alături de Medana, Alin Oprea impresionând-o chiar în ziua în care au făcut 2 ani de relație printr-un cadru foarte romantic încărcat cu flori, porumbei și foarte multe dulciuri.

Alin Oprea, aniversare surpriză pentru Medana. Ce cadou i-a oferit după 2 ani de relație

Medana a primit din partea lui Alin Oprea o surpriză pe cinste, cântărețul fiind foarte atent la iubirea pe care i-o poartă. I-a oferit nu mai puțin de 1.500 de trandafiri, așezați sub forma mesajului „Medana, te iubesc”, dar și multe alte cadouri.

ADVERTISEMENT

„2 ani! Fericirea e pentru oamenii încăpățânați. Oameni care nu renunță ușor la alți oameni”, a scris tânăra în mediul virtual. 

Întregul moment a fost făcut public de brunetă, care le-a arătat tuturor imaginile de la aniversare, chiar pe pagina sa de Facebook. Mesajele internauților nu au întârziat să apară, solistul fiind în culmea fericirii de când iubește din nou.

ADVERTISEMENT
Cadoul primit de Medana din partea lui Alin Oprea
Cadoul primit de Medana din partea lui Alin Oprea. Sursa foto: Facebook.com

„Tocmai s-au împlinit 2 ani de la momentul care urma să-mi schimbe total viața, de la momentul în care am început să înțeleg ce înseamnă cu adevărat iubirea, respectul și demnitatea. 

Sunt 2 ani de la momentul în care am realizat că nu este de ajuns să îmbătrânești frumos lângă cineva, ci mai mult decât atât, că poți întineri de-a dreptul lângă cineva care îți oferă ceea ce sufletul, mintea și trupul tău au atâta nevoie.

ADVERTISEMENT

Da, s-au împlinit 2 ani de la prima întâlnire aparent întâmplătoare cu iubita mea, Medana, un moment magic în care am simțit amândoi acea chemare pe care o așteptam de o viață”, a declarat Alin Oprea într-o emisiune de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT