Life

Alin Oprea nu spune ”Nu” căsătoriei. Cântărețul se gândește și la un al treilea copil

17.02.2021 | 20:27
Alin Oprea nu spune Nu casatoriei Cantaretul se gandeste si la un al treilea copil
ADVERTISEMENT

Alin Oprea nu a divorțat bine de prima soție, Larisa Uță, dar deja se gândește să se căsătorească pentru a doua oară. Fostul solist al formației Talisman nu spune „Nu” nici unui al treilea copil cu iubita sa, Medana. 

Cântărețul a găsit echilibrul perfect alături de actuala parteneră de viață, care i-a fost alături în ultima perioadă și l-a susținut în scandalul pe care-l are cu mama copiilor săi. Artistul simte o magie foarte frumoasă între el și iubita sa, care îi oferă liniștea de care are nevoie.

ADVERTISEMENT

Vedeta are numai cuvinte de laudă pentru Medana și nu este de mirare că se gândește să o ceară de soție sau să facă un copil împreună. Alin Oprea nu exclude varianta căsătoriei și se bucură de fiecare clipă petrecută cu frumoasa brunetă.

Alin Oprea, gata să se căsătorească a doua oară. Ce spune despre copii

„Medana e îngerul meu păzitor, e omul care a venit pe lumea asta pentru mine și invers. Ea mă așază și îmi dă echilibru. Am avut amândoi senzația că ne știm dintotdeauna și Dumnezeu ne-a adus împreună pentru a merge pe drumul vieții împreună.

ADVERTISEMENT

E o magie între noi. Facem toate lucrurile împreună, aveam aceeași valori, am crescut aproape similar. Când ne-am văzut prima oară nu aș putea spune că a fost chimie, a fost altceva, a fost o lumină”, a spus Alin Oprea în emisiunea „Teo Show” de la Kanal D.

Renumitul artist are senzația că întâlnirea cu femeia care i-a schimbat viața i-a fost scrisă. Vedeta a avut mereu impresia că o cunoaște pe Medana din totdeauna. Cei doi se cunosc foarte bine, în prezent având foarte multe planuri de viitor.

ADVERTISEMENT

Alin Oprea a lăsat în urmă orice fel de amintire legat de fosta soție, mărturisind că trăiește clipa prezentă împreună cu noua sa iubită. Fostul solist al formației Talisman simte că e iubit din plin, de aceea se gândește să ajungă la altar pentru a doua oară.

„Acum nu îmi doresc cu ardoare copil, dar dacă vine, să fie primit. Nu este o prioritate. De ce nu (nr. să facă nuntă)? Nici asta nu este o prioritate. Preferăm să ne vedem acum și aici, nu în trecut și nu în viitor, restul sunt amintiri și vise.

ADVERTISEMENT

Trăiesc și clipa, dar îmi fac și planuri. Pot să am încredere cu riscul să fiu trădat din nou. Intri într-o zonă bolnăvicioasă dacă nu te mai lași să simți și să iubești”, a declarat artistul în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT