ADVERTISEMENT
Life

Alin Oprea, scrisoare emoționantă pentru copii: „Orice ați fi și orice ați face, iubirea mea pentru voi este maximă și veșnică”

Autor: Bogdan Solomon | 09.09.2020 | 23:06
Alin Oprea, scrisoare emoționantă pentru copii: „Orice ați fi și orice ați face, iubirea mea pentru voi este maximă și veșnică”
Alin Oprea le-a transmis o scrisoare emoționantă copiilor și speră că într-o zi vor înțelege motivele pentru care a ales să divorțeze de mama lor. Sursa foto: Captură TV

Conflictul dintre Alin Oprea și Larisa Uță, femeia de care divorțează după 23 de ani de căsnicie, este departe de a se fi încheiat și cel mai mult au de suferit copiii. Dezamăgită de faptul că tatăl său alege să expună la televizor toate problemele din sânul familiei, Melissa i-a transmis un mesaj zdrobitor.

ADVERTISEMENT

Să-ți fie rușine, Alin Oprea”, au fost cuvintele cuvintele rostite, printre lacrimi, de tânără în emisiunea moderată de Dan Capatos la Antena 1. În ciuda acestor cuvinte pe care niciun părinte nu și-ar dori să le audă vreodată, solistul trupei Talisman nu le poartă pică.

Ba chiar face publică o scrisoare emoționantă, trimisă în ziua în care fiica sa și-a sărbătorit majoratul. „Orice ați fi și orice ați face, iubirea mea pentru voi este maximă și veșnică. Sunteți sângele, sufletul și viața mea”, este doar o parte din textul prin care artistul a ținut să-și exprime dragostea față de proprii copii.

ADVERTISEMENT

Scrisoarea emoționantă transmisă de Alin Oprea celor doi copii ai săi

Dragii mei copii,

Tot ce am iubit mai mult pe lumea asta ați fost voi. Singurele persoane pentru care mi-aș fi dat chiar și viața ați fost voi. Mândria mea cea mai mare pe lumea asta ați fost voi. Orice ați fi și orice ați face, iubirea mea pentru voi este maximă și veșnică.

Îngeri sau demoni, sfinți sau criminali, copii sau adulți, voi o să rămâneți mereu pentru mine fetița mea și băiețelul meu. Orice s-ar întâmpla nu vă judec, nu vă învinovățesc și nu vă urăsc.

ADVERTISEMENT

Am sperat că vom fi o echipă toată viața și că vă voi încuraja și vă voi susține în toate momentele și provocările profesionale mai dificile. Am sperat să fiu aproape de voi când veți absolvi universitățile, când veți câștiga premiul Brit Awards și când veți deveni vedete.

Aș fi fost onorat să petrecem împreună la nunțile voastre și aș fi fost poate bunicul rocker nonconformist pentru copiii voștri. Toate acestea mai sunt încă posibile, dar depinde doar de voi. Eu vă respect alegerile.

ADVERTISEMENT

Sunteți sângele, sufletul și viața mea. Am făcut tot ce mi-a stat în putință pentru voi, sunteți adulți și sunt convins că veți reuși în viață sau carieră cu sau fără mine de acum încolo. Sunteți prea talentați, prea frumoși prea deștepți ca să nu vă îndepliniți visele.

Fiți cinstiți, spuneți mereu adevărul, și nu faceți compromisuri. Iubiți-vă pe voi înșivă. Vă doresc fericire, adică sănătate, iubire și succes. Vă iubesc”, le-a transmis solistul trupei Talisman Melissei și lui Adrian.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!