Life

Alin Oprea și iubita au sărbătorit trei ani de relație într-un mod aparte: ”Nu e ceva de povestit la televizor”

Alin Oprea și iubita lui, vacanță exotică la împlinirea a trei ani de relație. Detaliile date de artist despre zilele petrecute alături de iubita sa.
05.05.2022 | 18:53
Alin Oprea si iubita au sarbatorit trei ani de relatie intrun mod aparte Nu e ceva de povestit la televizor
Alin Oprea și iubita au sărbătorit trei ani de relație într-un mod aparte. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Alin Oprea și partenera lui de viață au sărbătorit trei ani de relație. Aceștia s-au bucurat unul de prezența celuilalt departe de țară, fiind în așteptarea soarelui de aici.

Alin Oprea și Medana, aniversare departe de țară

Alin Oprea este foarte fericit. Acesta are o relație frumoasă de trei ani cu Medana, o tânără despre care are numai cuvinte de laudă.

ADVERTISEMENT

Alin Oprea și iubita lui au decis că aniversarea de trei ani este un prilej perfect pentru a se bucura mai mult unul de prezența celuilalt și de a face o călătorie departe de frigul din țară.

De altfel, artistul a mărturisit că iubita lui este cea care s-a ocupat de itinerariul călătoriei deoarece are mai multe cunoștințe geografice decât el.

ADVERTISEMENT

„Am împlinit trei anișori. Am considerat că e un eveniment foarte important pentru noi și am hotărât să ne facem reciproc această surpriză.

Ea are idei mai multe ca mine și cunoștințe geografice mai serioase, așa că locurile prin care am mers au fost alese de ea”, a spus Alin Oprea în emisiunea Exclusiv VIP de la Prima.

ADVERTISEMENT

Alina Oprea și iubita lui au împlinit trei ani de relație

Conform cântărețului, el și partenera sa au vizitat mai multe plaje și s-au bucurat de experiențe autentice, dar au și vizitat locurile istorice. Fiecare zi a fost diferită în vacanța lor de lux.

„Am vizitat locuri extraordinare. Ne era doar de soare, de o mare curată, de un soare cald și primitor, la noi abia acum apare. Am forțat și am stat puțin pe plajă.

ADVERTISEMENT

Întotdeauna acolo unde mergem vizităm cele mai importante locuri, locurile care au scris istorie. O vacanță nu înseamnă doar să mergi și să stai pe plajă.

Fiecare zi a avut parfumul ei. Câteva zi am fost în mai multe locuri de plajă, ne-am bucurat de mai multe locații. Am avut câteva seri cu muzică tradițională”, a mai dezvăluit el.

Totuși, Alin Oprea nu a vrut să dea toate detaliile despre călătoria făcută cu iubita lui, Medana, pentru că unele lucruri ar trebui să rămână doar în sânul familiei.

„Ne-am făcut cadouri, nu e ceva de povestit la televizor. E bine să rămână în familie!”, a mai transmis acesta.

ADVERTISEMENT