Life

Alin Oprea și iubita sa, Medana, ținta hackerilor. Cine ar fi vinovat pentru asta

12.01.2021 | 19:22
Alin Oprea si iubita sa Medana tinta hackerilor Cine ar fi vinovat pentru asta
ADVERTISEMENT

Alin Oprea și actuala sa iubită, Medana, trec printr-o situație neplăcută după ce au ajuns în vizorul hackerilor. Paginile de socializare ale celor doi îndrăgostiți au fost sparte, solistul de la Talisman având și un vinovat pentru asta. 

Cântărețul a mărturisit că pagina de Facebook oficială a formației Talisman, cât și contul partenerei sale de viață au fost sparte. Cel din urmă chiar de două ori în ultima perioadă, solistul făcând o corelație între cele două incidente din lumea cibernetică.

ADVERTISEMENT

Artistul este de părere că vinovați pentru întreaga întâmplare neplăcută ar fi niște persoane rău intenționate. Alin Oprea susține că cineva a fost angajat să le spargă conturile de socializare, făcând referire, în mod subtil, la o persoană din viața sa.

Alin Oprea și iubita sa, Medana, au rămas fără conturile de socializare. Cine le-a spart

Alin Oprea a lăsat să se înțeleagă că fosta sa soție, Larisa Uță, ar fi „suspectul principal” în acest caz. Solistul consideră că mama copiilor săi vrea să se răzbune, deși separarea lor a intervenit în urmă cu mai bine de jumătate de an.

ADVERTISEMENT

Sunt profund dezamăgit să constat că pagina oficială a Formației Talisman a fost spartă de hackeri, angajați, evident, de cineva care avea un interes, în acest sens.

Având în vedere că și contul de Facebook al Medanei a fost atacat de două ori în mod similar, în aceeași perioadă, suspiciunile nu pot duce decât într-un singur punct pe care ni-l putem imagina cu toții”, a declarat Alin Oprea, prin telefon, într-o emisiune de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a precizat că nu va lăsa lucrurile nerezolvate, motiv pentru care are de gând să afle cine se află în spatele atacului cibernetic. Artistul a făcut deja plângere la DIICOT, fiind convins că scopul principal a fost aflarea de informații confidențiale.

„Scopul este aflarea de informații confidențiale ce ar putea fi folosite cu rea intenție și răzbunare, care văd că nu se mai oprește și nu are limite.

ADVERTISEMENT

Nu fac acuzații în mod direct, am făcut plângere la DIICOT, care, împreună cu cei de la Facebook, sunt convins că vor da de urma autorului și a celui din spatele acestui atac informatic”, a completat solistul de la Talisman.

ADVERTISEMENT