Life

Alin Oprea și Medana, momente speciale de Valentine’s Day. Ce surpriză i-a făcut artistul iubitei sale

Alin Oprea este un romantic incurabil, dovadă că a pregătit o surpriză de proporții pentru o logodnica sa, Medana. Ce a făcut artistul pentru Valentine’s Day?
14.02.2022 | 15:24
Alin Oprea si Medana momente speciale de Valentines Day Ce surpriza ia facut artistul iubitei sale
ADVERTISEMENT

Cei doi îndrăgostiți au avut parte de momente speciale în weekend-ul ce tocmai s-a încheiat. Artistul și partenera sa de viață au sărbătorit în avans Ziua Îndrăgostiților.

Cu această ocazie solistul de la Talisman a luat-o prin surprindere pe iubita sa, Medana, cu care are o relație frumoasă de câțiva ani. Povestea lor de dragoste este unică.

ADVERTISEMENT

Alin Oprea, surpriză de proporții pentru iubita sa. Ce a pregătit artistul pentru Medana pentru Valentine’s Day

„Am avut parte de un weekend spectaculos, plin de liniște și frumusețe. Alin mi-a făcut o surpriză de proporții fară să bănuiesc ceva, deși eu pregătisem la rândul meu o surpiză pentru luni.

Vineri seara, am stat liniștiți acasă și am vizionat un film, iar el a comandat pizza, astfel încât să nu suspectez faptul că a doua zi va urma să plecăm undeva.

ADVERTISEMENT

Sâmbătă dimineața m-a trezit și m-a rugat să fac bagajele că plecam la drum cu căței cu tot. Nu a vrut să îmi spună unde, dorindu-și să mă surprindă, ca de fiecare dată. A și reușit.

Locația aleasă a fost una de vis, la o pensiune superbă la Colibița, unde te deconectezi total și trăiești cu intensitate fiecare moment petrecut acolo. Peisajele pitorești și preparatele delicioase ne-au încântat simțurile”, a dezvăluit Alin Oprea pentru romaniatv.net.

ADVERTISEMENT

Alin Oprea și Medana, poveste de dragoste ca-n filme

Solistul de la Taliman și frumoasa brunetă trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani. Iubirea lor poate fi ușor asemănată cu un film romantic, cei doi sărbătorind dragostea de fiecare dată când simt nevoia.

Cunoscutul artist este foarte atent la partenera sa de viață, care primește frecvent flori și atenții. Medana și Alin Oprea sunt înconjurați întotdeauna de dragoste, de asta nici nu au nevoie de o zi specială.

ADVERTISEMENT

Logodnica cântărețului a ținut să menționeze că se bucură în fiecare zi de iubirea dintre ei, fiind recunoscătoare pentru surprizele pe care le primește și pentru răsfăț.

„De Ziua Îndrăgostiților, le dorim tuturor o viață trăită în armonie, respect și iubire. Dragostea nu are vârstă. Tot ceea ce nu s-a întâmplat într-o viață se poate întâmpla într-o clipă”, a spus iubita lui Alin Oprea, mai arată sursa citată mai sus.

Cântărețul și frumoasa brunetă s-au logodit după mai bine de 2 ani de relație și sunt mai pregătiți ca oricând să ajungă în fața altarului.

ADVERTISEMENT