Sport

Alin Petrache, furios după ce ministrul Eduard Novak a invitat FCSB și Dinamo pe stadionul „Arcul de Triumf”: „Dați-ne banii înapoi!”

Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby, a luat „foc” după anunțul lui Eduard Novak, ministrul Tineretului și Sportului, cu privire la stadionul „Arcul de Triumf”.
12.07.2022 | 22:58
Alin Petrache furios dupa ce ministrul Eduard Novak a invitat FCSB si Dinamo pe stadionul Arcul de Triumf Datine banii inapoi
Alin Petrache a luat „foc” după anunțul ministrului Eduard Novak. Sursă foto: cni.ro
ADVERTISEMENT

Alin Petrache consideră că se dorește îndepărtarea rugby-ului de pe „Arcul de Triumf”, însă cere înapoi banii investiți în vechea arenă.

Alin Petrache, furios după anunțul ministrului Eduard Novak cu privire la „Arcul de Triumf”

Alin Petrache a luat „foc” după anunțul lui Eduard Novak cu privire la meciurile de fotbal care se pot juca pe „Arcul de Triumf”, FCSB și Dinamo fiind invitate pe arenă: „Noi ne-am dorit folosința gratuită, nu administrarea acestui stadion.

ADVERTISEMENT

Să nu uităm că cel mai prost administrator al acestor stadioane a fost Ministerul. Dacă stăm să-l ascultăm pe actualul ministru, el spune că ei n-au bani să se descurce și că vor o descentralizare. 

Federația a făcut toate demersurile necesare, începând din 2012 și până în 2015, pentru a fi pe acest stadion. Din punct de vedere arhitectural, am plătit tot ce trebuia plătit pentru ca stadionul să arate așa”.

ADVERTISEMENT

„Am obținut, vize, autorizări. Să nu uităm că ne-am dărâmat singuri stadionul, pe banii nostri! Asta e normalitatea din România? 

Noi am construit vechiul stadion, alături de Federația Europeană de Rugby. Mă refer la vechiul stadion. Noi am făcut acte, avize, studii de fezabilitate.

ADVERTISEMENT

Din venituri proprii, am investit undeva la 3,5 milioane de euro în vechea arenă. Vreți să ne luați stadionul? Bine, dar dați-ne banii înapoi”, a mai spus Alin Petrache, la TV DigiSport.

„Mereu am fost huliți, ni s-a trântit ușa-n nas!”

„Noi am pus la dispoziție stadionul tuturor, dar să nu uităm că principele Carol a dat stadionul Federației de Rugby, în 1913

ADVERTISEMENT

Dinamo nu are casă, dar e în insolvență și are datorii mari la bugetul de stat. Oamenii au datorii, îi primim pe un stadion primit din bani publici?”, a continuat Alin Petrache.

„Putem să împărțim stadionul cu toată lumea, dar vrem să ne continuăm activitatea! Noi mereu am fost huliți, mereu ne-a fost trântită ușa-n nas.

Am avut 49 de ani folosință gratuită aici, până la construirea noului stadion”, a mai spus președintele Federației Române de Rubgy.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 5,30 este cota pentru „X” la FCSB – U Cluj. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: