Life

Alin Sălăjan dă de pământ cu Andreea Moromete de la Survivor România: „Ești în junglă, nu la hotel”

Andreea Moromete a fost luată în vizor după acuzațiile pe care i le-a adus Alexandrei Ciomag la Survivor România 2023! Ce i-a reproșat fostul Războinic?
07.02.2023 | 18:38
Alin Salajan da de pamant cu Andreea Moromete de la Survivor Romania Esti in jungla nu la hotel
Alin Sălăjan a pus-o la punct pe Andreea Moromete de la Survivor România 2023. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce Andreea Moromete a umilit-o pe Alexandra Ciomag, fostul Războinic Alin Sălajan a fost mai mult decât revoltat și a avut un mesaj clar pentru fosta angajată a Poliției Române.

Fostul Războinic Alin Sălăjan a pus-o la punct pe Andreea Moromete

În ediția de luni, 6 februarie 2023, Andreea Moromete, revoltată pe faptul că nu poate să doarmă din cauza râsului zgomotos al Alexandrei Ciomag, a umilit-o pe colega sa de echipă, numind-o „falsă” și „figurantă”.

ADVERTISEMENT

Subiectul a fost dezbătut în emisiunea lui Cătălin Măruță, iar Laura, cumnata Andreei Moromete, a explicat că Războinica are o problemă cu gălăgia încă din perioada în care era studenta Academiei de Poliție și locuia în cămin.

„Ideea este că tocmai Academia și căminul i-au dezvoltat iritarea asta față de zgomot. Ea de atunci, seara, doarme cu dopuri de urechi. Deci, mă așteptam să se întâmple asta. Are o problemă cu gălăgia. Chiar a cerut voie să-și ia dopurile de urechi cu ea acolo, dar bineînțeles că nu i s-a dat voie.

ADVERTISEMENT

Mi se pare lipsă de respect din partea Alexandrei. Atâta timp cât trebuiau să se spună la somn…”, a declarat cumnata Războinicei.

Pe de cealaltă parte, cea mai bună prietenă a Alexandrei Ciomag, a fost nemulțumită de jignirile pe care aceasta le-a primit, mai ales că le consideră nefondate.

ADVERTISEMENT

„Mereu a vrut să facă lumea din jurul ei să se simtă bine, să zâmbească. Chiar porecla ei este Zâmbi, pentru că zâmbește foarte mult.

Cred că a dovedit că este o concurentă puternică și de temut și cred că a văzut în ea o adversară. Cred că Andreea îi desconsideră pe ceilalți pentru a ieși ea în evidență”, a spus prietena Alexandrei Ciomag.

ADVERTISEMENT

Alin Sălăjan, mesaj pentru Alexandra Ciomag: „Lașii pleacă”

Fostul Războinic Alin Sălăjan s-a arătat de-a dreptul uimit de sensibilitatea Andreei Moromete și a empatizat cu Alexandra Ciomag.

„Știi ce-i spun Andreei? Să meargă să doarmă pe Marea Caraibelor. Pă,i cum să te duci la Survivor cu dopuri de urechi, să fii sensibil. Eu am făcut o greșeală, am plecat. Lașii pleacă dintr-un loc în care nu suportă pe cineva. Îi recomand Alexandrei să facă ce simte și Andreei să plece și să doarmă în altă parte”, a spus Alin Sălăjan.

Laura a simțit să-și apere cumnata și a susținut că, cel mai probabil, Alexandra Ciomag a fost lipsită de bun simț și asta a făcut-o pe concurenta Survivor România să reacționeze.

„Ea este focusată pe joc și vrea să-și găsească toate resursele să se odihnească, să câștige jocurile. De ce nu s-a mutat Alexandra, atâta timp cât ea avea chef de râs. Au niște reguli acolo până la urmă, nu? Mi se pare că are tot dreptul să-și spună părerea acolo. Probabil că ceilalți au făcut-o în limita bunului simț”, a spus Laura.

„Vă uitați unde sunt? Sunt în junglă, nu la hotel. Extraordinar. Domnișoara Laura vorbește în necunoștință de cauză. Nu știi nimic acolo”, i-a răspuns fostul Războinic de la Survivor România.

ADVERTISEMENT