Life

Alin Sălăjean de la Survivor România, atac dur! La ce recurg foștii concurenți ca să mai apară la televizor

Alin Sălăjean de la Survivor România a făcut câteva declarații neașteptate la adresa foștilor concurenți ai show-ului de la Kanal D.
18.08.2021 | 12:15
Alin Salajean de la Survivor Romania atac dur La ce recurg fostii concurenti ca sa mai apara la televizor
ADVERTISEMENT

Alin Sălăjean de la Survivor România a spus într-un interviu online în care a participat și prietenul său, Albert Oprea, câteva lucruri neașteptate la adresa foștilor concurenți.

Jurnalistul clujean i-a atacat voalat pe anumiți faimoși și războinici, fără să dea nume exacte. A spus că unii concurenți fac tot posibilul să își mențină faima caldă prin postări pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Mulți s-ar folosi de Instastory-uri, încercând să posteze content de calitate, doar pentru a mai apărea la televizor, însă nu reușesc.

Alin Sălăjean, analiză dură a foștilor concurenți de la Survivor România

„Mi-am dat seama după ce am văzut unele Instastory-uri de la toți cei care au participat. Mă refer mai mult la Războinici… Dacă nu ai content de calitate sau dacă nu te lauzi, cu ghilimelele de rigoare, televiziunile și oamenii de acasă te cam uită”, este remarca făcută de Sălăjean.

ADVERTISEMENT

„Ei încearcă să ofere content pe Instagram, dar trebuie să știi despre ce e vorba”, a observat Alin Sălăjean.

Omul de radio din Cluj a făcut și o dezvăluire de senzație despre Albert Oprea. Fostul concurent ar fi primit o ofertă de la o altă emisiune. Una despre care nu au vrut să dea detalii din motive de confidențialitate.

ADVERTISEMENT

Alin a făcut această dezvăluire lăudând contentul pe care Albert îl oferă urmăritorilor săi de pe Instagram. Oprea a confirmat ce a spus Alin, însă nu a luat încă o decizie cu privire la acel show de televiziune.

Sălăjean a vorbit și despre prieteniile legate în concurs. A spus că odată cu trecerea timpului, prieteniile dintre anumiți războinici nu vor mai exista, că se vor evapora în timp.

ADVERTISEMENT

„Prieteniile sunt de moment. Ei trebuie să ofere content pe Instagram”

„Prieteniile sunt doar de moment. Ei trebuie să ofere doar un content pe Instagram. Ei fac aceste lucruri, dar prietenia lor se va evapora”, a mai spus Alin Sălăjean.

Albert a confirmat în mare parte ce a spus prietenul său din Cluj în dialogul celor doi de la Ștafeta mixtă spunând că el se poate da exemplu. Nu mai ține legătura decât cu vreo 4-5 persoane din peste 20 de războinici câți erau în competiție.

Albert a spus că în momentul în care a spus stop anumitor relații create la Survivor România nu a mai existat cale de întoarcere.

 

 

ADVERTISEMENT