Life

Alin Sălăjean de la Survivor România, în lacrimi. Ce i s-a întâmplat în plan personal după ce ieșise din concurs

Alin Sălăjean de la Survivor România a vorbit despre viața sa alătur de soția lui. Cei doi au trecut prin momente dificile după competiție.
08.09.2021 | 10:45
Alin Salajean de la Survivor Romania in lacrimi Ce i sa intamplat in plan personal dupa ce iesise din concurs
ADVERTISEMENT

Alin Sălăjean de la Survivor România și-a deschis sufletul și a vorbit despre unul din cele mai dificile momente pe plan personal, prin care a trecut după ce a ieșit din competiție.

La câteva luni bune de la participarea sa în reality-show-ul de la Kanal D, Alin a făcut o serie de dezvăluiri, de unele dintre situațiile prin care a trecut amintindu-și și acum cu lacrimi în ochi.

ADVERTISEMENT

Sălă a fost invitat într-o emisiune online împreună cu Diana, soția lui. Cei doi au spus că relația lor nu a fost una tocmai roz după Survivor, iar la un moment dat au fost pe punctul de a se despărți.

Alin Sălăjean de la Survivor România a fost pe punctul de a se despărți de soția lui

Alin a povestit că șederea sa în competiție a fost dificilă. Cel mai tare l-a afectat dorul pe care l-a simțit față de soția lui. Fostului concurent i-au dat lacrimile după ce a revăzut câteva imagini în care acesta plângea în emisiune amintindu-și de nevasta lui.

ADVERTISEMENT

„În momentul în care nu poți să iei legătura cu persoana iubită, e dureros. Mă retrăgeam seara pe plajă. Vorbeam cu Cerul. Cea mai mare lecție după Survivor e să prețuiesc familia mult mai mult”, a spus Alin Sălăjean în emisiunea Ștafeta mixtă de pe Youtube.

Clujeanul a spus că timp de două săptămâni de la eliminarea sa din concurs a avut un comportament de care nu este foarte mândru nici acum.

ADVERTISEMENT

„Eram foarte irascibil”

Cu lacrimi în ochi, omul de radio a povestit că a fost foarte irascibil cu iubita lui și că au avut niște certuri urâte. Acomodarea cu viața pe care o avea înainte a fost una grea după luni petrecute în jungla dominicană unde nu exista niciun fel de confort sau legătură cu civilizația.

„Am avut niște probleme în perioada aceea. Stăpânirea ei emoțională a făcut ca în acel moment să fim în continuare. (…) Era greu să se înțeleagă cu mine.

ADVERTISEMENT

Eram foarte irascibil. Primeam foarte multe mesaje, de la fete, de la admiratori. Cele 11 kilograme pe care le-am dat jos… Au fost prea mulți oameni pe mine. Nu mi-am dat seama unde îmi este locul. 

Eu știam că nu sunt eu. I-am zis să îmi dea puțin răgaz. Era să ne despărțim”, a povestit Alin Sălăjean de la Survivor România.

 

ADVERTISEMENT