Life

Alin Sălăjean, reacție dură după eliminarea lui Albert Oprea: „Pentru mine el este câștigătorul Survivor România 2021”

Alin Sălăjean, reacție dură după eliminarea lui Albert Oprea. Cel mai bun prieten din competiție îl consideră câștigător, chiar dacă Războinicul a plecat acasă.
05.07.2021 | 08:17
Alin Salajean reactie dura dupa eliminarea lui Albert Oprea Pentru mine el este castigatorul Survivor Romania 2021
Alin Sălăjean, reacție dură după eliminarea lui Albert Oprea: „Pentru mine el este câștigătorul Survivor România 2021”. Sursa foto: Colaj Fanatik / Survivor România
ADVERTISEMENT

Alin Sălăjean nu este deloc mulțumit de faptul că prietenul său cel mai bun a părăsit competiția din Republica Dominicană. Mai mult, acesta îl consideră pe el singurul câștigător.

Ce a spus Alin Sălăjean după eliminarea lui Albert Oprea

Alin Sălăjean crede că singurul care merita marele premiu de la Survivor România 2021 este nimeni altul decât Albert Oprea, cel care a fost eliminat în ediția trecută.

ADVERTISEMENT

Astfel, Alin Sălăjean a povestit, pe pagina sa de Instagram, că Albert trebuia să câștige emisiunea, fiindcă este singurul dintre Războinici care a făcut față tuturor provocărilor până acum.

Mai mult, fostul concurent este de părere că Albert Oprea a îndurat foarte multe lucruri, mai mult decât toți din cele două echipe. El a mai declarat, totodată, că odată cu plecarea lui Albert Oprea de la Survivor nu mai are niciun favorit.

ADVERTISEMENT

Alin Sălăjean și-ar fi dorit ca prietenul său să câștige competiția, iar acum că acesta se va întoarce acasă, el nu mai are niciun preferat.

Ce a declarat Alin Sălăjean când prietenul său a plecat de la Survivor

Cuvintele de laudă nu s-au terminat aici, pentru că Alin Sălăjean a mai declarat și că Albert a dat dovadă de caracter, de spirit de echipă, dar și de bun simț.

ADVERTISEMENT

„Pentru mine el este câștigătorul Survivor România 2021, pentru că este singurul dintre Războinici care a rezistat până în acest moment.

A îndurat cât nu au îndurat toți oamenii și toți concurenții de la Survivor, de la Faimoși sau de la Războinici.

ADVERTISEMENT

 A dat întotdeauna dovadă de psihic tare, de bun simț, de om care poate să uite trecutul. A dat dovadă de caracter fain și de umanitate, de spirit de echipă.(…) Vă mulțumesc celor care l-ați susținut pe Albert.

De astăzi, Buturuga nu va mai avea niciun favorit la Survivor, pentru că eu am avut unul singur de la început până la sfârșit, pe Albert Oprea”, a spus Alin Sălăjean pe InstaStory.

Albert Oprea, cel care era considerat favoritul publicului, a fost eliminat de la Survivor România, în cadrul emisiunii de duminică seara. Cei de acasă i-au ales pe Elena Marin și pe Marius Crăciun în locul său.

ADVERTISEMENT
Tags: