Life

Alin Sălăjean și Albert Oprea de la Survivor România, din nou împreună. Cum s-au afișat cei doi pe Instagram

Reuniune între Alin Sălăjean și Albert Oprea de la Survivor România. Vedeți mai jos cum s-au afișat cei doi pe Instagram
15.08.2021 | 17:14
Alin Salajean si Albert Oprea de la Survivor Romania din nou impreuna Cum sau afisat cei doi pe Instagram
Alin Sălăjean și Albert Oprea de la Survivor România, din nou împreună. Cum s-au afișat cei doi pe Instagram Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cei doi foști războinici au avut o prietenie strânsă și pe parcusul competiției din Republica Dominicană. Au rămas în relații la fel de bune și acum.

Alin și Albert s-au reunit la Cluj, iar imaginile au ajuns pe rețelele de socializare. Cei doi s-au distrat de minune împreună.

ADVERTISEMENT

Alin Sălăjean și Albert Oprea de la Survivor România, din nou împreună. Cum s-au afișat cei doi pe Instagram

Alin Sălăjean și Albert Oprea
Reuniune între Alin Sălăjean și Albert Oprea
Sursa foto: Instagram

Alin Sălăjean și Albert Oprea au fost foarte apropiați la Survivor România, chiar dacă starea de sănătate a primului dintre ei nu i-a permis să petreacă prea mult timp în competiție.

Alin l-a susținut întotdeanua pe prietenul său, chiar dacă, de multe ori, acesta era mărul discordiei în echipa albastră.

ADVERTISEMENT

Cei doi au rămas în relații foarte bune și după terminarea emisiunii. Recent, Albert i-a făcut o vizită lui Alin, la Cluj.

Cei doi au petrecut timp de calitate alături de mai mulți prieteni. Au ieșit în club, au ascultat muzică și s-au reunit la masă la părinții lui Alin.

ADVERTISEMENT
Alin Sălăjean și Albert Oprea, alături de părinții lui Alin și mai mulți prieteni
Alin Sălăjean și Albert Oprea, alături de părinții lui Alin și mai mulți prieteni
Sursa foto: Instagram

Imaginile au ajuns în mediul online. Internauții i-au felicitat pe cei doi pentru relația amicală pe care au reușit s-o păstreze chiar și după terminarea competiției.

„Oameni faini, să vă bucurați mereu de prietenia voastră”, „războinici de seamă”, „măi, sunteți extraordinari!” sau „Ce băieți frumoși!”, sunt doar câteva dintre comentariile celor ce au văzut imaginea.

ADVERTISEMENT

Albert Oprea, despre relațiile cu Alin și cu Sorin

Albert Oprea a vorbit, la Ștafeta Mixtă, despre cum s-a înțeles, pe parcusul emisiunii, dar și în afara ei, cu Alin. Totodată, el a povestit și cum au stat lucrurile cu Sorin. Cei doi au avut multe neînțelegeri în competiție.

Despre prietenul său a avut numai cuvinte de laudă, apreciindu-i susținerea. Despre Sorin s-a limitat să spună că nu au fost probleme între ei nu au debutat înainte de Survivor, stând chiar unul lângă altul până în Republica Dominicană.

„Eu cu Sorin am stat pe același scaun când ne-am dus în Republica Dominicană. La dus nu aveam nicio problemă. Eu nu am avut nicio răzbunare, Sorin nu reprezenta un pericol pentru mine. Un pericol ar fi fost Zanni, Elena, oamenii foarte votați,” a declarat el.

ADVERTISEMENT