Life

Alin Sălăjean și Culiță Sterp s-au întâlnit după Survivor România: „O să-i dau un pumn”

Alin Sălăjean și Culiță Sterp s-au întâlnit pentru prima dată de când au părăsit competiția Survivor România.
11.06.2021 | 13:00
Alin Salajean si Culita Sterp sau intalnit dupa Survivor Romania O sai dau un pumn
ADVERTISEMENT

Alin Sălăjean și Culiță Sterp s-au întâlnit într-un parc din Cluj-Napoca. Este prima dacă când cei doi se întâlnesc după ce au părăsit competiția Survivor România.

Culiță Sterp i-a promis lui Alin Sălăjean că îl va suna atunci când ajunge în Cluj, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Din fericire, cei doi s-au întâlnit întâmplător și au ieșit în oraș.

ADVERTISEMENT

Alin l-a „amenințat” pe cântăreț că îi va da un pumn pentru că nu l-a sunat imediat ce a ajuns în Cluj, spre amuzamentul urmăritorilor.

Alin Sălăjean și Culiță Sterp s-au întâlnit după Survivor România

Deși au fost rivali în competiția de la Kanal D, Alin Sălăjean și Culiță Sterp se înțeleg foarte bine. Foștii concurenți Survivor România s-au întâlnit în parc din pură întâmplare, după cum au postat și pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Culiță i-a promis fostului războinic că-l va suna imediat ce ajunge în Cluj, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Norocul a fost de partea lor, pentru că s-au întânit într-un parc din Cluj și au ieșit la o terasă, însoțiți de „Didina” (n.r. soția lui Alin Sălăjean) și Daniela Iliescu.

ADVERTISEMENT

„Am venit cu Didina să bem un suc, mă uit pe terasă și la un moment dat pe cine văd aici?

O să vedeți în următoarele momente și cred că o să-i dăm un pumn, pentru că mi-a promis că în momentul în care va ajunge la Cluj Napoca mă va suna.

Nu a fost așa. Uite cine e lângă mine. Culiță”, a transmis Alin Sălăjean pe InstaStory.

Amuzat, Culiță Sterp îi răspunde fostului său adversar de la Survivor România. Cântărețul a avut de spus numai lucruri bune despre Alin Sălăjean, pe care îl respectă foarte mult.

ADVERTISEMENT

„Țara Românească, vă spun ca să știți, îl am aici pe Alin…m-am întâlnit cu Alin după lupte seculare, care s-au dat între noi pe traseele Survivor.

Am un respect pentru Alin, mă bucur că am reușit azi să mă întâlnesc cu el, chiar dacă nu l-am sunat eu”, a spus fostul faimos.

Culiță Sterp, Alin Sălăjean
Culiță Sterp și Alin Sălăjean s-au întâlnit în parc. Sursa foto: Instagram

Alin, despre Culiță Sterp: „Mi-aș fi dorit să câștige Survivor”

În continuare, Alin Sălăjean i-a spus lui Culiță Sterp că nu îi va da un pumn pentru că nu l-a sunat, pentru că a vorbit foarte frumos despre el.

Fostul războinic știe că premiul cel mare pentru cântăreț este băiețelul care trebuie să vină pe lume din moment în moment. Alin și-ar fi dorit ca marele câștigător Survivor România 2021 să fie Culiță Sterp.

„Și pentru că a spus lucrurile astea minunate pentru mine, nu o să-i mai dau un pumn.

Am și declarat public că mi-aș fi dorit să câștige Survivor, dar Daniela este alături de noi. Pentru el asta e împlinirea sufletească”, a mai spus Alin Sălăjean.

Culiță Sterp și Daniela Iliescu urmează să devină părinți cât de curând. Fostul faimos a renunțat la lupta pentru marele premiu la Survivor România pentru a-i fi alături iubitei sale însărcinate.

Artistul nu regretă nicio clipă că a fost descalificat și se bucură că producătorii emisiunii l-au înțeles.

ADVERTISEMENT