Sport

Alin Șania, vehement în privința reluării campionatului pe 31 mai: „Suntem sportivi de la opt cluburi din Liga Națională care nu suntem de acord să jucăm handbal”

23.04.2020 | 13:27
Alin Sania vehement in privinta reluarii campionatului pe 31 mai Suntem sportivi de la opt cluburi din Liga Nationala care nu suntem de acord sa jucam handbal
ADVERTISEMENT

Alin Șania, component al echipei CS HC Buzău, a explicat că nu este de acord cu reluarea campionatului pe data de 31 mai și nu este singurul, ci mai sunt și alți sportivi de la opt cluburi care sunt de aceeași părere.

Alin Șania, vehement în privința reluării campionatului pe 31 mai

Alin Șania a vorbit despre faptul că el împreună cu alți sportivi de la opt cluburi din Liga Națională nu sunt de acord cu reluarea campionatului pe data de 31 mai, din punct de vedere al sănătății.

ADVERTISEMENT

„În urma discuțiilor avute cu jucătorii de la opt echipe din țară, noi nu suntem de acord să jucăm din motive de siguranță. Nu avem niciun fel de luptă cu federația, dar pur și simplu nu se simțim în siguranță să jucăm.

Ca să începem campionatul în 31 mai și în sistemul pe care îl vrea federație, avem foarte puțin timp să ne antrenăm la comun. Trebuie să facem o vizită medicală, pentru că ne obligă, trebuie să fim testați toți de Covid-19.

ADVERTISEMENT

Apoi, sunt colegi plecați în străinătate, ei trebuie să se întoarcă și să stea două săptămâni în carantină, iar să-i bagi apoi direct la meciuri, va fi foarte greu”, a mai spus Alin Șania.

Dacă te contaminezi cu acest virus, firmele de asigurări nu oferă niciun fel de despăgubiri”

Alin Șania a continuat și a atras atenția despre ce se întâmplă cu un jucător în cazul în care se contaminează cu coronavirus: „„Dacă te contaminezi cu acest virus, firmele de asigurări nu oferă niciun fel de despăgubiri.

ADVERTISEMENT

Nu sunt de acord să jucăm, pentru că nu ne poate garanata nimeni că nu ne putem infesta cu coronavirus. Din punct de vedere sportiv este foarte greu să intri pe teren într-un timp atât de scurt, după ce ai stat 2 luni și te-ai antrenat acasă, așa cum a putut fiecare”.

„E greu să joci handbal ca să încerci și să performezi, nu doar așa de dragul de a evolua”, a mai spus Alin Șania.

ADVERTISEMENT
Tags: