Fotbal intern

Alin Stoica, atac devastator la Anghel Iordănescu. “Pocăitul are diavolul în el!”

15.06.2018 | 13:53
Alin Stoica atac devastator la Anghel Iordanescu Pocaitul are diavolul in el

Alin Stoica, atac devastator la Anghel Iordănescu. Fiul lui Tudorel Stoica a măturat cu fostul selecţioner al României.

Alin Stoica, fostul internaţional, a decis să rupă pisica în două, iar prin intermediul FANATIK.RO a lansat un atac fără precedent la patru dintre cei mai importanţi foşti colegi de generaţie de ai lui tătălui său, Tudorel Stoica. După ce a fost refuzat de CSA Steaua băiatul fostului mare căpitan al roş-alabaştrilor nu i-a menajat deloc pe Anghel Iordănescu, Gică Hagi, Marius Lăcătuş, Loţi Boloni.

Alin Stoica, atac devastator la Anghel Iordănescu. “Pocăitul are divolul în el!”

Alin Stoica a început tirul cu Anghel Iordănescu şi nu a ţinut deloc cont de prietenia care îl leagă de mic copil cu Edi Iordănescu “Pe mine nu mă mai interesează absolut deloc fotbalul românesc, deoarece am fost tratat foarte rău de câţiva dintre foştii colegi de ai tatălui meu pe care voi în România îi consideraţi zei. De ce sunt atat de revoltat? Pentru că eu sunt un om dintr-o bucată şi a venit vremea să vă spun clar cum sunt oamenii ăştia pe care îi consideraţi mari şi tari

Când aveam 17-18 ani un om mare de fotbal din România mi-a spus că niciodată în viaţa mea să nu mă aştept că o să fiu ajutat de foştii colegi de ai tatălui meu. Fie că a fost vorba de Iordănescu, Hagi, Lăcătuş sau Boloni. Nu l-am crezut atunci, dar ulterior mi-am dat seama că omul ăla a avut mare dreptate. Vreau să încep cu marele ăsta antrenor al secolului, Anghel Iordănescu. Pocăitul ăsta are diavolul în el. Vreau să scrieţi asta. 

Pe mine mă chema mai mult la mişto la echipa naţională, iar eu am început să îl scot pe pocăitul ăsta de la inimă de când m-a umilit la un meci amical organizat de Gică Popescu la care Gică chemase foste mari glorii ale fotbalului mondial. Practic a făcut pe mine aşa cum s-ar spune pe româneşte. Gică m-a invitat şi pe mine la evenimentul respectiv, dar antrenorul secolului m-a umilit. Eu întârziasem la reunire, iar când am venit omul ăsta mi-a spus să îmi iau geanta şi să plec acasă. Mi-a spus că nu o să joc deaarece nu ştiu să respect echipa naţională. Şi nu m-a băgat. Eu i-am spus că nu vreau să plec că nu m-a invitat el la acest eveniment. Eu fusesem invitat de Gică Popescu. Dar eu vreau să spun un alt lucru despre marele şi tarele antrenor Iordănescu senior. Păi, băi, nea Puiule, când Chivu şi Mutu au fugit din cantonamentul echipei naţionale înainte de meciul Danemarca-România, 2-2, ce ai făcut? La ei de ce nu ai avut curajul să comentezi? A, la mine comentezi că eram băitaul lui Tudorel Stoica şi eram mai fraier, nu? Dar eu tot ce am câştigat la viaţa mea am câştigat pe munca mea. Nu am nimic cu Edi, îmi este prieten, dar tatăl lui m-a umilit şi nu am mai putut să mai tac”, a spus Alin Stoica.