Alin Stoica i-a făcut portretul lui Chipciu: ”Să nu-l comparăm cu mine sau cu Enzo Scifo”

Claudiu Melinte   
in FCSB
20/07/2016, 00:05
Alin Stoica i-a făcut portretul lui Chipciu: ”Să nu-l comparăm cu mine sau cu Enzo Scifo”

Alin Stoica a analizat transferul lui Alexandru Chipciu la Anderlecht. Mai mult de atît, le-a explicat jurnaliştilor din Belgia ce fel de jucător este fostul stelist.

“Anderlecht este un club foarte mare, l-aş compara cu Real Madrid, însă nu mai e echipa care a fost, nu mai are atît de multă calitate. Le-am spus ziariştilor belgieni să nu creadă că Alexandru Chipciu e un jucător creativ, să nu aibă aşteptări să fie om de ultimă pasă, să nu îl compare cu Marc Degryse, cu mine, cu Enzo Scifo, cu Par Zetterberg, nu are cum să fie aşa ceva niciodată”

”E un jucător de bandă, vede direct poarta, însă nu un fotbalist care să dea o pasă filtrantă. Dacă eu spuneam ca este un creator, Chipciu se întorcea după o lună acasă”

”Să nu punem presiune pe un jucător care nu poate face ce crede lumea despre el. Pentru nivelul de acum al campionatului belgian suma plătită pentru Chipciu mi se pare foarte mare”, a declarat Alin Stoica.

Ştirea MOMENTULUI

Contre între Dinamo şi FCSB pentru transferul lui Nistor. “Ofertă de nerefuzat!”/ “Vom lupta cu Becali!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×