Fotbal intern

Alin Stoica, supărat pe Lăcătuş. “Mare caracter. L-a curăţat pe Ion Ion!”

15.06.2018 | 20:19
Alin Stoica suparat pe Lacatus Mare caracter La curatat pe Ion Ion

Alin Stoica, supărat pe Lăcătuş. Fiul lui Tudorel Stoica consideră că fostul mare internaţional este principalul vinovat pentru ratarea promovării în Liga 3 a celor de la CSA Steaua.

Alin Stoica a fost foarte aproape de o revenire în fotbalul românesc.dar Marius Lăcătuş nu a fost de acord cu legitimarea acestuia la CSA Steaua. După ce Ion Ion a fost dat afară de la echipă,  deoarece s-a ratat promovarea în Liga 3, Alin Stoica a pus tunurile pe fostul mare internaţional. Fiul lui Tudorel Stoica îl consideră pe Lăcătuş principalul vinovat pentru ratarea promovării.

Alin Stoica, supărat pe Lăcătuş. “Mare caracter. L-a curăţat pe Ion Ion!”

Alin Stoica crede că dacă juca la CSA Steaua, atunci echipa lui Marius Lăcătuş avea şanse mari de promovare în faţa Rapidului. “Lăcătuş şi-a demonstrat caracterul. L-a curăţat pe Ion Ion, deşi omul ăsta nu a avut nici o vină pentru ratarea promovării. De asta l-a şi adus la Steaua. Avea nevoie de un om care să plătească în cazul în care ei nu reuşeau promovarea şi aşa a fost. L-a curăţat pe Ion Ion la primul cutremur, dar ăsta este stilul nostru al românilor. Era frumos să plece şi Lăcătuş pentru că el a fost cel care a făcut antrenamentele cu jucătorii. Domnul Ion Ion nu a avut nici un cuvânt de spus.

Eu am vrut să joc la Steaua, dar nu m-a vrut Lăcătuş. M-am întâlnit şi cu Ion Ion, dar marele antrenor Lăcătuş, cel căruia pe timpuri îi făcea echipa Gigi Becali, nu m-a dorit. Nu ştiu ce a avut acest om cu mine, nu i-am făcut niciodată rău în viaţa mea. Dar vă spun eu că în actuala echipă din Liga 4 a lui Lăcătuş jucam doar cu piciorul stâng şi tot promovam. Dacă nu o să gândească un alt proiect, atunci o să vedeţi că şi pe la anul cu Lăcătuş la echipă tot în Liga 4 vor rămâne”, a spus Stoica.