ADVERTISEMENT
News

Alin Tișe desființează Guvernul Orban: „Miniștri incompetenți, mă tem să nu ajungem partid de 7%”

Autor: Flaviu Popa | 19.01.2021 | 15:30
Alin Tișe desființează Guvernul Orban: „Miniștri incompetenți, mă tem să nu ajungem partid de 7%”
Alin Tișe, critici pentru Guvernul Orban. Foto: Facebook

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, s-a ferit să-l atace în mod direct pe Ludovic Orban, însă este extrem de nemulțumit pe modul în care a arătat Guvernul Orban.

ADVERTISEMENT

Tișe crede că România nu poate fi reformată dacă partidul nu va fi reformat, astfel că la congres s-ar putea cere schimbarea lui Orban dar și a oamenilor care au girat deciziile liderului PNL.

Președintele CJ Cluj e dezamăgit de faptul că PNL a avut o serie de miniștri „incompetenți” care nu știau să citească un buget, nefiind apți pentru a conduce un minister.

Alin Tișe critică Guvernul Orban

Vom face congres când va fi stabilit prin statut. Nu există nicio informație că s-ar face la altă dată. E mai puțin important când se întâmplă acest congres.

ADVERTISEMENT

Când ne exprimăm punct de vedere față de anumite persoane discuția se duce în plan personal. Eu nu am discuție personală față de Orban sau alți oameni.

În partid suntem toți egali. Mă interesează ca acest partid să se așeze pe principii solide, timpul trece, noi îmbătrânim, povestim la televizor, eu nu mai am răbdare să promit lucruri care nu se fac.

Demisia nu poate fi realizată doar de un singur om, această persoană a fost susținută de un birou național, ar trebui toți cei care i-au girat deciziile să demisioneze.

ADVERTISEMENT

Sunt de 20 de ani în politică, am mari așteptări de la acest partid. Când văd că sunt miniștri incompetenți, care nu știau să citească un buget, îmi pun mari semne de întrebare”, a declarat Tișe.

„Putem ajunge partid de 7-8%”

Cu toate că se ferește să-l atace direct pe Orban, Tișe se poziționează de partea lui Rareș Bogdan în conflictul cu actualul lider al PNL și se teme că PNL va ajunge un partid de 7-8% până în vară din cauza conducerii proaste.

ADVERTISEMENT

Nu mă aștept la o demisie din partea nimănui, dacă ar fi să vorbim de demisii ar trebui să demisioneze o echipă întreagă, care a girat toate deciziile PNL în ultimul an.

Sperăm să mai avem partid până în vară și nu ajungem partid de 7-8%. Cred că modul în care sunt promovați oameni în funcțiile de ministru sau secretar de stat ar trebui să aibă alte criterii mai sănătoase. Nu se poate să ai organizații care sunt pe ultimele locuri din țară la performanță și să ai oameni sus puși pe prietenii.

ADVERTISEMENT

Prefer să demisionez așa, să cresc albine. Suntem în anul 2021, vremurile cu partidele confundate cu oameni au trecut. Teama de a vorbi, că te sancționeză șeful, e de domeniul trecutului.

Tot ce am promis oamenilor în campania electorală, pentru a fi credibili, trebuie să ducem la îndeplinire”, a completat Tișe.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 837: 32 pagini + CD. Doar 10 lei!