Alin Toşca a plecat de la Betis! A semnat cu un club din Serie A

Marian Popovici   
in Stiri sportive
31/01/2018, 12:50
Alin Toşca a plecat de la Betis! A semnat cu un club din Serie A

Benevento, lanterna roşie din Serie A, l-a transferat pe Alin Toşca de la Betis Sevilla, anunţă Estadio Deportivo.  Betis îl va lăsa pe fundaşul de 25 de ani în Italia până la finalul acestui sezon, unde va juca sub formă de împrumut. 

Italienii au opţiunea de transfer definitiv pentru două milioane de euro în vară, însă este greu de crezut că o vor activa dacă nu rămân în Serie A. În această iarnă, Toşca a mai fost dorit de PAOK şi Anderlecht, dar negocierile nu s-au concretizat. 

Înlocuitor de top pentru Toşca 

Alin Toşca a jucat un an în Primera Division. Adus cu 1 milion de euro de la Steaua. În acest sezon, fundaşul a jucat doar în 6 meciuri din Primera şi alte două meciuri în Cupa Spaniei. 

În această iarnă, în locul lui Toşca, Betis Sevilla a făcut un transfer de top, Marc Bartra de la Borussia Dortmund. În acest moment, Benevento este pe ultimul loc în Serie A cu doar 7 puncte adunate după 22 de etape. La echipa antrenată de De Zerbi a jucat până în această iarnă şi Puşcaş.

Ştirea MOMENTULUI

Scandal la FC Voluntari! Opriţa şi staff-ul au plecat de la club

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.