Alin Toșca, dat afară de Betis Sevilla. Românul ar putea să fie coleg cu Romario Benzar la Lecce

Iuliana Spirache   
în Serie A
02/07/2019, 12:46
Alin Toșca, dat afară de Betis Sevilla. Românul ar putea să fie coleg cu Romario Benzar la Lecce GALERIE FOTO
Alin Toșca e dorit de Lecce. Ar putea să fie coleg cu Romario Benzar

Betis Sevilla a anunțat luni, 1 iulie, că s-a despărțit de Alin Toșca, dar fundașul român ar putea să revină în Italia după ce a fost dat afară de gruparea din La Liga. Internaționalul român mai avea contract cu Betis până în 2022, dar apărătorul nu a impresionat și spaniolii au hotărât că nu poate ajuta echipa.

Alin Toșca, coleg cu Romario Benzar la Lecce?

Internaționalul român nu va sta departe de fotbal foarte multă vreme. După ce a jucat în sezonul trecut la PAOK, formație alături de care a cucerit eventul, Alin Toșca ar putea să devină coleg cu Romario Benzar la Lecce, formație care a promovat în Serie A la finalul sezonului 2018 – 2019.

Sky Sport anunță că Lecce și-a îndreptat atenția către Alin Toșca după ce fundașul a fost pus pe liber de Betis Sevilla, iar gruparea din Serie A ar putea să aibă ambele benzi ocupate de cei doi români. Dacă ar ajunge la un acord cu Lecce, atunci fotbalistul în vârstă de 27 de ani ar semna din postura de jucător liber de contract.

Momentul în care Alin Toșca a fost prezentat oficial la Betis Sevilla
Momentul în care Alin Toșca a fost prezentat oficial la Betis Sevilla

Alin Toșca a mai jucat în Italia

Aceasta nu ar fi prima experiență pentru Alin Toșca în Italia. Fndașul stânga a fost împrumutat de Betis Sevilla la Benevento în partea a doua a sezonului 2017 – 2018, acolo unde fotbalistul cotat de site-urile de specialitate la 1,25 milioane de euro a bifat 13 meciuri.

Pe parcursul carierei, Alin Toșca a jucat la echipe precum FCSB, Unirea Urziceni, Săgeata Năvodari, FC Viitorul Constanța, Real Betis, Benevento și PAOK Salonic. Fundașul în vârstă de 27 de ani a debutat la echipa națională a României pe 23 martie 2016 și a bifat 16 selecții.

Închide ×