Fotbal international

Alin Toşca se va duela cu Florin Andone: “Să nu mai lovească”

După cele două runde din calificările pentru Mondialul din Rusia din weekendul viitor vor reveni în prim plan competiţiile interne în fiecare ţară. Peste două săptămâni va avea loc...
03.09.2017 | 09:42
Alin Tosca se va duela cu Florin Andone Sa nu mai loveasca

După cele două runde din calificările pentru Mondialul din Rusia din weekendul viitor vor reveni în prim plan competiţiile interne în fiecare ţară. Peste două săptămâni va avea loc singurul derby dintre românii din Primera Division. Sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 19:30 va avea loc la Sevilla confruntarea dintre Betis, echipa lui Alin Toşca şi Deportivo La Coruna, unde evoluează Florin Andone şi, după ultima zi a perioadei de mercato, s-a adăugat portarul Costel Pantilimon.

Alin Toşca şi Florin Andone au fost o singură dată adversari până acum, în meciul disputat pe Riazor, la La Coruna, pe 8 martie anul acesta. A fost egal, smuls în ultima secundă de gazde, din penalty, la capătul unui meci plin de nervozitate şi de durităţi de ambele părţi. Unul dintre cei care au manifestat multă nervozitate şi agresivitate în teren a fost atacantul gazdelor, Florin Andone.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Alin Toşca despre Florin Andone. E singurul care a făcut asta

De altfel, aflaţi în cantonamentul echipei naţionale, ambii intrând titualri în meciul cu Armenia, Toşca şi Andone au avut, cu siguranţă, prilejul să şi lămurească lucrurile în ceea ce priveşte apropiata lor confruntare din Primera. Alin Toşca a surprins prin rugamintea car i-a adresat-o vârfului echipei naţionale, o declaraţie care nu îl pune pe Andone într-o poziţie prea favorabilă.

“Va fi ca un derby al românilor. Ce să-i spun lui Florin? Sa nu ma lovească, pentru că e singurul jucător care m-a lovit în toate meciurile pe care le-am jucat”.Din păcate, Florin  Andone, un jucător extrem de bătăios cu apărările adverse, are meteahna de a-şi lovi adversarii, pentru a se descotorosi de ei, aşa cum a încercat de câteva ori şi în meciul cu Armenia. Stilul său obstrucţionist a fost însă învăţat şi de arbitrii şi de cele mai multe ori atacantul a fost penalizat cu fault în atac şi au fost situaţii în care a văzut cartonaş galben.