Sport

Alin Toşca, evoluţie nefericită în Armenia! A deviat la gol, salvat de Niţă în prima repriză

31.03.2021 | 20:27
Alin Tosca evolutie nefericita in Armenia A deviat la gol salvat de Nita in prima repriza
Alin Toşca, evoluţie nefericită în Armenia! A deviat la gol, salvat de Niţă în prima repriză. Sursa: sportpictures.ro
ADVERTISEMENT

Alin Toşca are o seară de coşmar în Armenia. Fundaşul naţionalei României a deviat mingea la golul lui Spetsyan din minutul 56. Apărătorul a gafat şi în prima repriză, când a fost salvat de intervenţia lui Niţă. 

În prima repriză, în minutul 13, Mogoş a trimis mingea înapoi, iar Toşca s-a poziţinat greşit, iar mingea l-a sărit. Karapetyan a profitat de gafă şi s-a dus periculos spre poarta lui Florin Niţă. Acelaşi Toşca a deviat şutul armeanului şi Niţă a scos cu greu balonul în corner.

ADVERTISEMENT

Alin Toşca, evoluţie nefericită în Armenia! L-a salvat Niţă în prima repriză

Evoluţia lui Alin Toşca a fost ezitantă pe tot parcursul reprizei, iar intervenţiile providenţiale ale lui Florin Niţă au ţinut scorul alb pe tabelă. Armenia a avut ocaziile mai mari şi a ieşit mai motivată de la cabine.

Curajul gazdelor a fost răsplătit în minutul 56 când Spetsyan a pătruns nestingherit şi balonul şutat de la 18 metri a fost deviat nefericit de Alin Toşca. Florin Niţă a atins mingea, însă nu a putut evita golul.

ADVERTISEMENT

Toşca, presimţire înainte de meci: “Să nu intrăm cu gândul că suntem favoriţi”

Înainte de meci, Alin Toşca a presimţit că va fi un meci foarte dificil şi a tras un semnal de alarmă că lipsa vedetei Mhitarian poate să unească grupul, mai ales că adversarii noştri vin după două victorii la rând:

“În mod normal putem spune că suntem favoriţi cu Armenia, dar în fotbalul modern oricine poate învinge pe oricine. S-a creat un echilibru, nu mai există scoruri aşa de mari ca înainte. De aceea e foarte important să fim conştienţi că trebuie să fim o echipă şi să dăm totul pe teren.

ADVERTISEMENT

E important ca împotriva Armeniei să nu intrăm cu gândul că suntem favoriţi. Mhitarian este cel mai bun jucător al Armeniei, el poate face diferenţa. Şi atunci automat că neavându-l pe el, ei se vor uni şi mai mult şi vor forma un grup mai mult ca în alte meciuri.

La precedentul meci cu Armenia de pe Arena Naţională (n.r. 2017, scor 1-0) ţin minte că am dominat, ne-am creat multe ocazii, dar golul l-am înscris pe final prim Maxim. Sper ca de data asta să înscriem mai repede şi să ne facem meciul mai uşor. Trebuie să luăm fiecare meci în parte şi să dăm totul pe teren.

ADVERTISEMENT

Cred că la echipa naţională toţi jucătorii au valoare, sunt foarte bine pregătiţi şi pe lângă asta, selecţionerul ne dă foarte multe informaţii şi fiecare ştie ce are de făcut atunci când intră pe gazon. De asta nu cred că există probleme atunci când intervin schimbări în echipă”, a spus Toşca înainte de meci.

 

ADVERTISEMENT