Fotbal international

Alin Toşca, sărbătorit de colegii lui în cantonamentul lui PAOK Salonic! “Un mod unic de a-i spune la mulţi ani” Video

14.03.2019 | 19:32
Alin Tosca sarbatorit de colegii lui in cantonamentul lui PAOK Salonic Un mod unic de ai spune la multi ani Video

Alin Toşca a fost sărbătorit de colegii lui în cantonamentul lui PAOK Salonic înainte de meciul cu Panetolikos din campionat. Fundaşul român a împlinit 27 de ani, iar jucătorii antrenaţi de Răzvan Lucescu s-au gândit să-i ureze “La mulţi ani” într-un mod mai deosebit.

Alin Toşca, sărbătorit de colegii lui în cantonamentul lui PAOK Salonic. Clipul video a fost urcat pe Twitter

Alin Toşca a fost sărbătorit de colegii lui în cantonamentul lui PAOK Salonic, iar conducătorii clubului i-au transmis un mesaj de felicitare prin intermediul site-ului oficial al clubului. Fundaşul de 27 de ani a fost obligat să treacă printr-un “tunel” făcut de coechipierii lui, fotbalistul român fiind luat la palme, în glumă, de aceştia.

Clipul video a fost postat pe contul oficial de Twitter al clubului din Salonic. “Atunci când colegii tăi îţi spun la mulţi ani într-un mod unic”, a fost mesajul care a însoţit imaginile video de la antrenamentul de joi al liderului din prima ligă a Greciei.

PAOK Salonic, tot mai aproape de titlul de campioană a Greciei

PAOK Salonic ocupă primul loc în prima ligă din Grecia şi are un avans de şapte puncte faţă de Olympiacos Pireu cu şase etape înainte de finalul sezonului. Formaţia antrenată de Răzvan Lucescu nu a cunoscut înfrângerea în actuala stagiune de Super League şi ar putea să egaleze un record vechi de 55 de ani.

În sezonul 1963-64 al primei ligi din Grecia, Panathinaikos a câştigat titlul fără să cunoască înfrângerea. De atunci şi până în prezent, nicio echipă nu a mai reuşit această performanţă. În ultimele etape din campionat, PAOK Salonic are un program lejer, iar jurnaliştii greci scriu că formaţia antrenată de Răzvan Lucescu nu are cum să rateze acest obiectiv, care ar însemna şi câştigarea titlului după o pauză de 34 de ani.

Tags: