Toşca vrea campioană pe FCSB. Nu-l sperie meciul cu Lazio

Sorin Dumitrescu   
in FCSB
08/02/2018, 21:19
Toşca vrea campioană pe FCSB. Nu-l sperie meciul cu Lazio

Alin Toşca a plecat în această iarnă, sub formă de împrumut, de la Betis Sevilla în Serie A şi a surprins alegerea sa de a merge la lanterna roşie din Serie A, Benevento. Internaţionalul român e conştient că Benevento, care are numai 7 puncte în 23 de etape, are şanse foarte mici pentru a se salva, dar vrea să joace, pentru a căpăta din nou ritm şi a rămâne în atenţia selecţionerului Cosmin Contra.

Toşca nu uită însă de unde a plecat în fotbalul european şi este cu ochii atât pe FCSB – CFR Cluj, cât şi pe meciul fostei sale echipe din Europa League, cu Lazio. E convins că partida derby a campionatului, dintre primele două clasate, va fi un meci de calitate. El este antrenat acum la Benevento de un fost jucător de la CFR, Roberto de Zerbi, dar spune că nu a comentat nimic cu acesta despre FCSB – CFR:

Toşca are încredere în Dică

“Ştiu că De Zerbi a jucat la CFR Cluj, dar nu am vorbit cu el despre campionatul României. Urmăresc Steaua si Viitorul şi vreau ca Steaua să fie campioamă. CFR are o echipă foarte bună, iar sâmbătă pe teren vor fi jucători buni, gata de spectacol… şi aici vorbesc în primul rând de Budescu. Dan Petrescu este un antrenor bun, dar am încredere în Dică. A fost un jucător foarte bun şi cred că este un antrenor inteligent şi foarte bun”.

Şi meciul cu Lazio îl va interesa pe Toşca, iar acesta nu vede FCSB victimă sigură: “Eu cred că Steaua are şansa ei cu Lazio. Este important că au venit Tănase şi Găman, doi jucători cu experienţă care vor ajuta foarte mult. Băieţii trebuie să joace cu mult curaj, o să le ţin pumnii”

Ştirea MOMENTULUI

Astra-FCSB, ora 21:00. Live video etapa 1 Liga 1 Betano. Echipele de start!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.