Life

Alina Bădic anunță care sunt zodiile care au parte de schimbări și vești bune. Luna Plină afectează mai mulți nativi, urmează o perioadă neașteptată

Alina Bădic știe care sunt nativii care trec prin transformări și care primesc informații prețioase. Pe cine lezează Luna Plină.
22.06.2024 | 20:22
Alina Badic anunta care sunt zodiile care au parte de schimbari si vesti bune Luna Plina afecteaza mai multi nativi urmeaza o perioada neasteptata
Alina Bădic știe care sunt nativii care trec prin transformări și care primesc informații prețioase. Pe cine lezează Luna Plină. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Alina Bădic anunță care sunt zodiile care au parte de schimbări și vești bune. Luna plină afectează mai mulți nativi, urmează o perioadă neașteptată. Predicțiile astrale au fost făcute în cadrul emisiunii 360 de grade, de la B1 TV.

Alina Bădic știe care sunt nativii care trec prin transformări și care primesc informații prețioase. Pe cine lezează Luna Plină

Alina Bădic știe care sunt nativii care trec prin transformări și care primesc informații prețioase. Pe cine lezează Luna Plină. Renumitul astrolog a dezvăluit care sunt principalele evenimente din săptămâna 23 – 29 iunie 2024.

ADVERTISEMENT

„O zi foarte specială astăzi, o zi cu lună plină, cu mesaje și marcaje pentru cei care știu să le citească, o zi în care chiar este bine să asculți stelele, să asculți planetele, să înțelegi ce mesaj au ele pentru tine.

Nu în ultimul rând, o zi în care poate să ne atragă atenția asupra zonelor principale de disconfort din viața noastră, asupra lucruilor pe care nu le facem așa cum trebuie”, a spus cititorul în stele, conform sursei citate anterior.

ADVERTISEMENT

Berbec

Bilanțuri, procese de conștiință și apropiere de adevăr. Faci selecții între prieteni și apar corectări în domeniul profesional. Saturn și Neptun pe casa credinței sunt tranșante, nu lasă loc de îndoială. Luna Plină aduce o reglare a tuturor situațiilor.

Taur

E momentul să înțelegi mai bine energia, lucrurile care nu se văd. Pui mare preț pe concret, dar trebuie să înveți aspecte ce țin de planul eteric, spiritual. Vin mesaje, experiențe și schimbări în designul casei. E posibil să pierzi din vedere o persoană care te vampirizează energetic.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Luna Plină vine cu o confuzie care te poate duce pe calea adevărului, printr-o hipnoză, o fata morgana care te seduce. Apare o revelație care stătea închisă într-o casetă, într-un loc întunecat unde îți era frică să intri. Din fericire, primești cheia, dar tot te simți nefiresc.

Rac

Soarele în Rac aduce semnificații și multe mesaje de la Univers. Se comunică lucruri după perdea, ca și cum ar fi niște fantome, dar pe care reușești să le deslușești. Orice formă de tulburare, agresiune și frustrare în această perioadă are un sâmbure de adevăr în spatele său.

ADVERTISEMENT

Leu

Nu mai ești de mult pe piedestal, dar trebuie să înțelegi care e sensul vieții tale. E o devitalizare, o stare de disconfort pe care încerci să o depășești, să vezi despre ce este vorba. Universul vrea să te învețe lecția modestiei, că și alții au dreptate, nu numai tu ești premiant.

Fecioară

Lună Plină cu un sens foarte special, legat de relaționare, de raportare la creativitate și la cei pentru care ai anumite sentimente. Ai primit multe lecții dure și sufletul tău se schimbă pe undeva. Modul de a trăi, de a simți e altul. Te raportezi total diferit la experiențele de viață.

Balanță

Luna Plină este relevantă în planul profesional și zona domestică. E o empatie, știi care sunt așteptările emoționale pe care le ai de la cei cu care interacționezi. Descoperi cum funcționezi, cum să îți gestionezi trăirile și ce să faci cu timpul liber, unde să mergi și cum să îți gestionezi veniturile.

Scorpion

Se schimbă ecuația, însă rămâne un moment de disconfort cu Marte în semn opus și cu Uranus. Cele două planete te agită și te fac să îți evaluezi mai bine propriile trăiri, mai ales dacă nu ești confortabil în prezența unora. E timpul să pui punctul pe i, să spui stop sau să tranșezi.

Săgetător

Ești foarte ușor de dezamăgit, asta este cea mai mare provocare pentru tine. Saturn și Neptun îți aduc oameni care te-au trădat, în care ți-au pus speranțele. Săptămâna aceasta este timpul pentru adevăr și Universul îți dă o lecție valoroasă.

Capricorn

Aspecte puternice, însă e ceva care ți se opune. E ca și cum te privește o arătare din oglindă și trebuie să faci ceva, să ripostezi într-un fel. Nu îți place să ripostezi, ai prefera să stai precum o statuie, să fii mai imperturbabil și să nu te deranjeze nimeni și nimic.

Vărsător

Potențial foarte frumos din punct de vedere energetic. Pluto, Jupiter și Neptun aduc energie, susținere și lucruri care ies mai bine ca oricând. Perioada asta este o zonă cu potențial deosebit, deși sunt și zile în care ești devitalizat. Există riscul de a greși, de a face lucruri cu vibrație mai joasă.

Pești

Saturn și Neptun în Pești aduc un soi de identificare a elementelor esențiale de destin. Se arată un adevăr, ceva care a stat ascuns multă vreme, o zonă în care ai crezut ceva greșit despre cineva. Înțelegi un lucru care îți va fi de folos pe tot parcursul vieții.

ADVERTISEMENT