Life

Alina Bădic anunță horoscopul pentru săptămâna 30 iunie – 6 iulie 2024. La ce să fie atente toate zodiile

Horoscop transmis de Alina Bădic pentru perioada 30 iunie-6 iulie 2024. La ce să fie atente toate zodiile în această perioadă.
29.06.2024 | 21:58
Alina Badic anunta horoscopul pentru saptamana 30 iunie  6 iulie 2024 La ce sa fie atente toate zodiile
Vești aduse de astrologul Alina Bădic. Sursa foto: B1 TV, pixabay, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Noi vești aduse de astrologul Alina Bădic, pentru zodii. Ce se întâmplă cu acestea în perioada 30 iunie-6 iulie 2024. Viața lor se poate schimba radical. Planetele mari vor avea o forță de nestăpânit și se vor adresa oamenilor puternici.

Horoscop transmis de Alina Bădic pentru nativi

Saturnul, de exemplu, va aduce o echilibrare karmică zodiilor. Și Pluto își va pune amprenta asupra nativilor. Este necesară o atenție deosebită, căci pot fi autorii unor întâmplări care nu le-ar putea aduce foarte multă fericire, unora dintre ei.

ADVERTISEMENT

Berbec

Vă dați un test de credință. Este absolut necesară raportarea la ceva ce ar trebui să știți că este o forță superioară. Destinul vă este determinat de ceva de care nu aveți habar și ați face bine să descoperiți. În acel moment, totul se va înscrie pe făgașul dorit.

Taur

Trebuie să ieșiți din zona de confort, dacă vă doriți să faceți lucruri puțin atiăice. Deși stați bine financiar, pot apărea tot felul de cheltuieli și de responsabilități. Există ceva care vă tulbură și trebuie să scăpați de asta. Și modul de a face bani este puțin atipic.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Vă confruntați cu o dificultate mare. Se pot activa dușmănii karmice pe casa a XII- a sau persoane care vă pot spune lucruri ce vă sunt ostile. Vă vor lua prin surprindere oamenii care își vor arăta adevărata latură.

Rac

Trăiri puternice pentru Raci. Cu Venus în semn, aveți avantajul că simțiți lucrurile destul de personal. Trebuie să vă alegeți mai bine oamenii de care vă înconjurați. Unii vă pot pune în posturi care vă vor întrista.

ADVERTISEMENT

Leu

Leul este guvernat de Soare. Nu este el prea confortabil cu zona plutoniană. Va avea și un moment în care nu se va simți bine cu el și se va îndoi față de alegerile pe care le-a făcut în ultimul timp.

Fecioară

Un interval foarte benefic pentru Fecioare. Ele își vor întinde tentaculele și vor vea niște niște pârghii incredibile. Fecioara va vorbi cu multă lume, va produce mulți bani și se va simți în largul său.

ADVERTISEMENT

Balanță

Sunteți foarte impactați de aspectul generozității. Trebuie să fiți mai generoși și să ajutați mai mult, spun astrele, încât să atrageți de partea voastră o karmă benefică pentru viitorul vostru.

Scorpion

Scorpionul beneficiază de o amprentă plutoniană. Vă veți transforma pur și simplu peste noapte și veți avea stări pe care nu le puteți controla, în sensul bun al cuvântului. Un moment de regăsire interioară.

Săgetător

Săgetătorii vor privi mai mult în interiorul lor. Săgetătorii trebuie să facă în așa fel încât să observe unde au greșit în ultima vreme, pentru că sunt lucruri care li se întorc și care îi pot aduce în situații nefavorabile.

Capricorn

Capricornul se va redescoperi. Va afla cum este să-și unească forțele cu cineva care îi aduce beneficii, care are un impact pozitiv asupra vieții sale. Capricornul are nevoie să fie în plină armonie cu el însuși.

Vărsător

Vărsătorul este îndemnat să se asocieze mai mult cu persoane de calitate. Dacă va avea o ezitare în acest sens, atunci nu este de mirare că va avea de sufert în continuare. Oamenii cu impact negativ asupra lor trebuie neapărat evitați.

Pești

Peștii au nevoie de un gând bun și de un cadou din partea unei persoane apropiate. Nu au parte de cea mai bună perioadă din viața lor, iar aceasta se poate rezolva dacă vor avea încredere în forțele proprii și se vor liniști.

ADVERTISEMENT