Life

Alina Bădic anunță luminariile. Ce sunt, de fapt, și cum ne afectează energetic și emoțional

Alina Bădic, detalii importante despre influența luminariilor în viața nativilor. Ce sunt acestea și cum ne pot influența, fără să ne dăm seama.
28.06.2024 | 22:30
Alina Badic anunta luminariile Ce sunt de fapt si cum ne afecteaza energetic si emotional
Alina Bădic, detalii importante despre influența luminariilor în viața nativilor. Sursa foto: Pixabay, Facebook
ADVERTISEMENT

Alina Bădic a venit, din nou, cu cele mai importante previziuni astrale pentru toate zodiile. De data asta, în cadrul emisiunii ”360 de grade”, astrologul a vorbit și despre influența luminariilor în viața nativilor.

Ce sunt luminariile și cum influențează viața tuturor nativilor

Alina Bădic a abordat în una dintre edițiile emisiunii ”360 de grade” subiectul legat de luminarii. În această perioadă, influența lor este mai puternică ca niciodată, iar nativii vor simți acest lucru.

ADVERTISEMENT

Luminariile sunt, de fapt, Soarele și Luna care vor guverna în această perioadă viața tuturor nativilor. Ele vor fi responsabile de anumite stări și îi vor ajuta pe unii nativi să găsească echilibrul pe care îl caută de multă vreme.

Soarele și Luna sunt puternice atât individual, cât și împreună și fiecare are rolul său foarte bine stabilit. Potrivit Alinei Bădic, Soarele este cel care conturează identitatea și personalitatea fiecăruia.

ADVERTISEMENT

În schimb, Luna este responsabilă cu partea emoțională și este cea care guvernează anumite trăiri. Luna influențează intuiția și modul în care transpunem anumite sentimente în exterior.

”Când Soarele și Luna sunt bine aspectate într-un horoscop, sugerează o putere interioară și o stabilitate emoțională, ajutându-ne să ne menținem echilibrul chiar și în condiții de stres.”, a spus Alina Bădic în emisiunea menționată.

ADVERTISEMENT

Cum pot fi depășite tensiunile dintre luminarii

Există și momente în care luminariile sunt tensionate, iar instabilitatea se resimte la nivelul nativilor. De obicei, tensiunile luminarilor se manifestă prin schimbări de dispoziție sau prin dificultăți de exprimare a emoțiilor.

Dezechilibrul luminariilor apare atunci când acestea se află în situații tensionate cu alte planete. Totuși, există și momente în care aceste conflicte generează aspecte pozitive în viața nativilor. De exemplu, pot fi momente pe care nativii le pot valorifica pentru a se recalibra emoțional sau pentru a face auto-reflecție.

ADVERTISEMENT

”Când luminariile sunt în aspecte tensionate, pot genera instabilitate emoțională sau conflicte interioare. (…) Este important să identificăm ce ne destabilizează emoțional și să găsim căi de a rezolva aceste disonanțe.”

Nativii care simt că sunt afectați profund de aceste tensiuni, pot apela la diverse metode care să îi detensioneze. De exemplu, meditația este cea care îi ajută nativi să depășească influențele energetice negative ale luminariilor.

”Meditați pe cât posibil sau încercați să înțelegeți elemente legate de viața domestică, de tot ceea ce ține de orice formă de agresiune care vine, mai ales în plan personal. Încercați să identificați persoanele care vă sunt alături și care vă susțin într-un conflict care pare să vă deranjeze.”, a mai spus Alina Bădic.

ADVERTISEMENT
În plină luptă împotriva cancerului, prințesa Kate Middleton i-a înmânat lui Carlos Alcaraz...
În plină luptă împotriva cancerului, prințesa Kate Middleton i-a înmânat lui Carlos Alcaraz trofeul de campion la Wimbledon
De ce i-au cerut Regele Charles și Regina Camilla Prințesei Catherine să își...
De ce i-au cerut Regele Charles și Regina Camilla Prințesei Catherine să își schimbe numele. „Prea mulți C”
BREAKING NEWS| A fost chemat SMURD-ul la la biserica unde se cunună Ianis...
BREAKING NEWS| A fost chemat SMURD-ul la la biserica unde se cunună Ianis Hagi! Un bărbat a căzut din picioare din cauza căldurii!
Declaraţii EXCLUSIVE ale mirilor Elena şi Ianis Hagi înainte de petrecerea de la...
Declaraţii EXCLUSIVE ale mirilor Elena şi Ianis Hagi înainte de petrecerea de la Palatul Ştirbey. "Este cea mai frumoasă zi din viața mea"
Imagini emoționante cu bunicii lui Ianis Hagi, înainte de cununia religioasă! Părinții Marilenei...
Imagini emoționante cu bunicii lui Ianis Hagi, înainte de cununia religioasă! Părinții Marilenei Hagi, prezenți la biserică
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în...
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în rochie de mireasă și ce tradiții se țin în acest moment la Constanța | VIDEO
Coșmarul meteo se amplifică. Ce e mai rău abia urmează
Coșmarul meteo se amplifică. Ce e mai rău abia urmează
Cum s-a îmbrăcat soacra lui Ianis Hagi la nuntă. Invitații au întors capul...
Cum s-a îmbrăcat soacra lui Ianis Hagi la nuntă. Invitații au întors capul după ea / GALERIE FOTO
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o...
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o justificare pentru ce va face cu democrația dacă ajunge președinte?”
Cine este Elena Tănase, soția lui Ianis Hagi. Cei doi fac nuntă mare...
Cine este Elena Tănase, soția lui Ianis Hagi. Cei doi fac nuntă mare la Palatul Știrbey