Life

Alina Bădic anunță schimbări mari pentru 3 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi în iuna iunie

Alina Bădic prevede modificări radicale pentru 3 nativi. Iunie aduce o vreme surprinzătoare pentru aceste semne zodiacale.
28.05.2023 | 14:38
Alina Badic anunta schimbari mari pentru 3 zodii Vine o perioada neasteptata peste acesti nativi in iuna iunie
Alina Bădic prevede modificări radicale pentru 3 nativi. Iunie aduce o vreme surprinzătoare pentru aceste semne zodiacale. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Unul dintre cei mai cunoscuți astrologi români anunță schimbări mari pentru 3 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi în luna iunie. Află din rândurile de mai jos care sunt și ce îi așteaptă în curând.

Alina Bădic prevede modificări radicale pentru 3 nativi. Iunie aduce o vreme surprinzătoare pentru aceste semne zodiacale

Alina Bădic prevedere schimbări radicale pentru 3 zodii în săptămâna 28 mai – 3 iunie 2023. Renumitul cititor în stele a declarat într-o emisiune de la B1 TV că începutul lunii iunie aduce o vreme surprinzătoare pentru nativii din Scorpion, Vărsător și Pești.

ADVERTISEMENT

Berbec

Ai foarte multe lucruri de făcut și trebuie să te pui în slujba divinității. E momentul oportun să cauți ceva care să te mobilieze. Poate fi un proiect sau o activitate pe care sufletul o cere.

Taur

Se reiau proiecte de natură materială, de relevență karmică. Sunt aspecte abandonate în trecut, dar care acum își cer drepturile. Se deschid noi portițe și ai tot felul de idei.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Universul te obligă să spui lucruri care ar trebui spuse. Sinceritatea e mare și nu poți riposta în niciun fel. Orice impas are o componentă constructivă, nu uita asta!

Rac

Îți dorești să modifici anumite lucruri, să le faci ușor diferit. Se cere o atenție sporită la zona financiară care te invită să faci ordine în acest domeniu.

ADVERTISEMENT

Leu

Ești dinamic, nu mai stai pe gânduri și treci direct la fapte. E momentul să acționezi, însă ai grijă la conflictele cu oamenii cu care ai putea avea ceva de împărțit.

Fecioară

Te gândești ce este de făcut în perioada următoare și dacă te reprezintă anumite lucruri. E o reconectare cu niște dorințe mai vechi legat de carieră sau reglaje cu familia.

ADVERTISEMENT

Balanță

Originalitate, idei atipice și lucruri pe care încerci să le pui cap la cap. Nu reușești să vezi luminița de la capătul tunelului și poți intra într-o zonă în care să fii vulnerabil.

Scorpion

Se anunță o perioadă cu schimbări semnificative, în care înțelegi ceva anume. Afli mai multe lucruri despre tine, familie și de unde vii. Apar tot felul de răscoliri de situații.

Săgetător

E o surescitare, un exces energetic. Urmărește ce te agită și reglează lucrurile. S-ar putea să simți că este dificil să ieși din anumite situații, dar cu ajutorul lui Saturn și Neptun poți face asta.

Capricorn

E un interes brusc pentru o situație despre care ți s-a mai atras atenția, că nu o faci ca la carte. Sunt decizii de luat pentru a rezolva situații karmice și care te forțează să te poziționezi.

Vărsător

Se schimbă dramatic datele problemei din cauza lui Pluto. O iei de la capăt chiar dacă nu este ușor să faci față opoziției Pluton – Marte! Acestea te tulbură exact în domeniul în care ești vulnerabili.

Pești

Relațiile apropiate sunt foarte bine aspectate. Unele persoane vin cu propuneri, discuții sau ceva care te atrage. E posibil să revii asupra unui aspect care trebuie reanalizat, reevaluat.

ADVERTISEMENT