Life

Alină Bădic, avertismente pentru zodii! Se schimbă tot în următoarea perioadă

Alina Bădic a pregătit horoscopul pentru perioada 16-22 iunie 2024. Intervin schimbări în viața celor 12 nativi ai zodiacului.
17.06.2024 | 09:47
Alina Badic avertismente pentru zodii Se schimba tot in urmatoarea perioada
Alina Bădic a dezvăluit horoscopul pentru săptămâna 16-22 iunie. Sursa foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alina Bădic are vești pentru nativi. În emisiunea „360 de grade”, a dezvăluit previziunile pentru săptămâna 16 – 22 iunie 2024. Apar conflicte din cauze nebănuite. Astrologul recomandă abordarea acestora cu calm.

Alina Bădic, horoscop pentru săptămâna 16-22 iunie 2024

Berbec

Parteneriatele ar putea înregistra lipsuri. Iar dezechilibrele care apar ar putea fi atât de dure, încât nu se vor rezolva cu ușurință. Nativii au ceva pe suflet. Nu-și găsesc locul și pun întrebări.

ADVERTISEMENT

Taur

Oboseala își pune amprenta asupra nativilor, care nu vor mai putea să-și facă treaba la fel ca înainte. Este necesar să renunțe la activitățile în plus. Nu este indicat să stea prea mult în zona cu melancolie.

Gemeni

Gemenii sunt inspirați și primesc ajutor. Norocul este de partea lor dacă se arată interesați de lucruri în care cred cu adevărat. Dacă sunt curajoși, au șanse mari de câștig, spune Alina Bădic. 

ADVERTISEMENT

Rac

Racii încep să vadă adevărul din jurul lor. Este important să nu stea prea mult la discuții cu oamenii, căci aceștia ar putea spune multe răutăți în perioada următoare. Este esențial să-și dea seama ce intenții au ceilalți.

Leu 

Leii au multe satisfacții de ordin financiar. Dar se lovesc și de multe provocări bizare. Se întâmplă lucruri misterioase ce le tulbură sufletul. Află informații triste despre apropiați.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioarele au parte de o propulsie socio-profesională interesantă, dar nu se pot lăsa duse de val. Este important să nu se bată de la reguli. Este posibil să apară certuri cu anumite persoane zilele astea, anunță Alina Bădic. 

Balanță

Balanțele își joacă cea mai importantă carte și înțeleg cât de prețioase sunt în munca lor. Devin obsedate de a demonstra de ce sunt în stare și încep să-și arate adevăratul potențial. Rezultatele nu se lasă așteptate.

ADVERTISEMENT

Capricornii simt nevoia să se descarce

Scorpion

Nativii sunt de părere că cineva are ceva cu ei și s-ar putea chiar să fie trădați de persoane la care nu s-ar fi gândit niciodată. Își dau seama ce se întâmplă și au anumite revelații cu privire la oameni,.

Săgetător

Săgetătorii au parte de discuții de mare intensitate, unele dintre ele fiind esențiale. Își dau seama care sunt acele parteneriate pe care și le doresc pe termen lung. Totuși, există un conflict peste care pot trece doar cu multă înțelepciune.

Capricorn

Vor să vorbească despre o nedreptate pe care ei simt că au trăit-o. Conflictele sunt necesare doar dacă vin la pachet cu o lecție. Este nevoie de multă prudență, maturitate, răbdare, iertare.

Vărsător

Vărsătorii pornesc cu dreptul și au un început de săptămână interesant. Pot intra în proiecte inovative și nu ar fi rău să se asocieze cu persoane care au deja un nume. Vor avea multe de câștigat.

Pești 

Peștii sunt avertizați în privința corectitudinii în relațiile pe care le au. Este necesar să fie atenți la informațiile pe care le primesc și ce li se promite. Nu trebuie să se lase târâți în conflicte.

ADVERTISEMENT
Tags:
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte:...
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte: „Avem o listă de așteptare și primim clienți de peste tot”
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit...
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit după ce s-a întors de la muncă din Italia
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac....
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac. Fanii au reacţionat imediat
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
ÎNȚELEGERE făcute de Iohannis cu Zelenski. Ce înseamnă pentru România
ÎNȚELEGERE făcute de Iohannis cu Zelenski. Ce înseamnă pentru România
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Omenirea, amenințată de mari cutremure. Cauza care provoacă mișcările seismice
Omenirea, amenințată de mari cutremure. Cauza care provoacă mișcările seismice
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a...
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a încercat să îi înlocuiască. Surprinzător ce a urmat
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e...
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e un colț de Rai, iar prețurile sunt mici