Life

Alina Bădic, explicații despre legea rezonanței. Cum ne putem desprinde de vibrațiile joase. Așa o să avem șanse mai mari la bani și fericire

Descoperă sfaturile Alinei Bădic despre legea rezonanței. Află metode eficiente pentru ridicarea vibrațiilor energetice și protecția energetică
17.05.2024 | 22:00
Alina Badic explicatii despre legea rezonantei Cum ne putem desprinde de vibratiile joase Asa o sa avem sanse mai mari la bani si fericire
Alina Bădic, îți spune totul despre legea rezonanței. Sursa foto - colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alina Bădic oferă sfaturi prețioase despre legea rezonanței și cum ne putem desprinde de vibrațiile joase. Înțelegerea vibrațiilor energetice joase și cum să te eliberezi de ele este esențială pentru a trăi o viață armonioasă și echilibrată.

Legea rezonanței, explicațiile Alinei Bădic

Conform legii rezonanței, suntem atrași de ceea ce vibrează la aceeași frecvență cu noi. Alina Bădic explică de ce pentru a atrage energii pozitive în viața noastră, trebuie să ne ridicăm vibrațiile energetice.

ADVERTISEMENT

„Este timpul să înțelegem cine suntem cu adevărat, așa, dacă ar fi să facem un rezumat al perioadei, pentru că nu întotdeauna știm cine suntem cu adevărat, nu întotdeauna știm nici cine sunt cei din jurul nostru cu adevărat. Asta nu înseamnă nimic altceva decât că trebuie să fim vigilenți și tot timpul să avem ceva semne de întrebare vizavi de orice se întâmplă”, a spus Alina Bădic.

Printre sfaturile spirituale oferite de Alina Bădic, un loc central îl ocupă tehnicile de curățare energetică. Aceste tehnici sunt esențiale pentru a ne elibera de influențele negative și pentru a ne armoniza energetic.

ADVERTISEMENT

„Dacă nu înțelegem cum putem să devenim mai buni, uite că apare un eveniment, o situație, o persoană în viața mea care îmi spune, băi băiete, vezi că parcă nu e corect ceea ce faci tu, sau te lasă Dumnezeu drăguțul să ajungi la un moment dat acolo unde există o limită și, când ajungi în zona limitativă, te dai, te tăvălești, te sucești, te răsucești și îți dai seama că trebuie să schimbi ceva în tine. Pentru că acest a schimba este doar în interiorul meu”, a spus Dragoș Bogdan, unul dintre invitații Alinei Bădic la emisiunea pe care aceasta o realizează pe B1TV.

„De fiecare dată așteptăm ca ceilalți să schimbe ceva, ceilalți să se comporte altfel cu noi, ceilalți să facă altceva, sau să se rezolve niște situații în afara mea, pentru ca eu să devin mai bun, doar atunci pot să îmi permit.

ADVERTISEMENT

Este absolut incorect atât față de mine, cât și față de ceilalți, față de familie, cât și față de societate. De ce? Pentru că eu de fiecare dată aștept doar să primesc și nu sunt dispus să ofer”, a adăugat Dragoș Bogdan.

Cum să te ferești de relele din viața ta

Prin aplicarea unor tehnici simple, putem experimenta o reală transformare vibrațională. Aceasta ne va ajuta să atragem energii pozitive și să ne menținem într-o stare de echilibru și pace interioară. În acest fel, legea rezonanței devine un instrument puternic pentru transformarea personală și pentru crearea unei vieți pline de lumină și armonie.

ADVERTISEMENT

„E și un dicton latin care zice abyssus abyssum invocat, adică o prăpastie cheamă altă prăpastie. Păcatul este o prăpastie în sufletul nostru, deci este o prăpastie hidoasă. Întâi de toate este cum era Marele Canion acum 200 de milioane de ani, era așa, o mică fisură prin pământ. Acum este Marele Canion. De ce? Pentru că tot a ros acolo. La fel și noi”, a explicat și Lucrețiu Tudoroiu.

„Dacă sunt în orizontalitate (…) și nu ne înălțăm (…), dacă rămânem la nivelul obișnuitului, se agravează, că e principiul rezonanței, din mic se face mediu, din mediu se face mare, din mare se face catastrofal, și atunci apar sancțiunile”, a continuat el

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”